SUPER KIKI:”Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΔΥΝΑΤΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ”

SUPER KIKI:”Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΔΥΝΑΤΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ”
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 έτη by energinews (admin)

Αποτελεί μια από τις νέες παρουσίες στο πεδίο των social media που σίγουρα θα ξεχωρίσεις από τη πρώτη στιγμή!

Πρόκειται για ένα κορίτσι έξω καρδιά το οποίο δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα του και να εκφράσει τα πράγματα ως έχει αλλά και να μιλήσει για θέματα που λίγο ή πολύ μας αφορούν όλους, πάντα με σύμμαχο της το χιούμορ και την φρέσκια διάθεση της χωρίς να θέλει στιγμή να προσβάλλει κανέναν.

Η Super Kiki σε μια άκρως φιλική και χαλαρή κουβέντα, μιλάει στον Πάνο Σταματόπουλο και στο Checkinart, για την καθημερινότητα της, για την άποψη της για τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και το περιεχόμενο τους αλλά και για το τι ονειρεύεται τα επόμενα χρόνια!

Κική καλώς όρισες στο Checkinart! O κόσμος μέσα από τα social media και τις δημοσιεύσεις σου τις οποίες στηρίζει έχει ξεχωρίσει πολύ αυτό τον αυθορμητισμό σου, την φρέσκια διάθεση σου, το χιούμορ σου και την αυθεντική σου στάση απέναντι στα πράγματα. Είχες από μικρή αυτά τα χαρακτηριστικά;

Γεννήθηκα 1η Απριλίου και αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά από τη μητέρα μου να λέει όταν μας συναντούσε ο κόσμος έξω είναι ότι “γεννήθηκε πρωταπριλιά οπότε δεν μπορεί να πει κανένα ψέμα”. Αυτή ήταν η δική της ατάκα.

Αυτή η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός σου δημιούργησαν προβλήματα μετ’έπειτα στην επαγγελματική σου πορεία και στη συναναστροφή σου με φίλους;

Με έχουν απολύσει στο παρελθόν από δουλειά λόγω αυτού του χαρακτηριστικού αλλά για καλή μου τύχη ο κόσμος έρχεται πάντα κοντά μου και δείχνει να εκτιμάει τη συμπεριφορά μου. Δεν δείχνει να με φοβάται καθώς με τον τρόπο μου δημιουργώ ένα αίσθημα οικειότητας και κάνω τον άλλο να θέλει να μιλήσει άνετα χωρίς να μπει στη διαδικασία να φιλτράρει τι έχει να μου πει.

Πως βλέπεις το σημερινό κομμάτι του youtube και των social media, τα οποία άλλοι χρησιμοποιούν για καθαρά επιχειρηματικούς- εμπορικούς λόγους και άλλοι για να παρουσιάσουν τα γεγονότα με χαβαλέ, άποψη, βάζοντας το προσωπικό τους ύφος;

Τα περισσότερα από αυτά που βλέπω μου φαίνονται πολύ βαρετά χωρίς να θέλω να θίξω κάποιους συγκεκριμένα. Θεωρώ ότι πολλοί παρουσιάζουν αυτό που θέλει να δει ο κόσμος την δεδομένη στιγμή. Προσωπικά πιστεύω ότι αν στόχευα πιο πολύ στο εμπορικό κομμάτι, θα πήγαινα πολύ καλύτερα από θέμα αριθμών αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό διότι θα πρέπει να με ενδιαφέρει κάτι για να ασχοληθώ μαζί του και όχι καθαρά για εμπορικούς λόγους.

Γενικά δεν παρακολουθώ πολύ κόσμο. Ο μόνος που έχω ψηλά διότι είναι και φίλος μου και ο οποίος με βοήθησε να εξελιχθώ είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης τον οποίο θεωρώ ενδιαφέρον και θα καθόμουν να τον παρακολουθήσω.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε ενοχλεί όταν κάποιος δεν σέβεται το κοινό του και το κάνει καθαρά για το κέρδος; Μπήκες ποτέ στη διαδικασία να μπεις και εσύ σε αυτή τη λογική;

Θεωρώ ότι αυτά είναι τα προφίλ που θα σβήσουν πολύ γρήγορα. Αυτοί που το κάνουν μόνο και μόνο για να ανέβουν και να κερδίσουν χρήματα, θα φύγουν πολύ γρήγορα καθώς δεν έχουν κανένα μέλλον. Έτσι και αλλιώς εγώ πιστεύω ότι δεν είναι το μέλλον μου το youtube ή τα social media απλώς μέσω αυτών υπάρχουν αρκετές διακλαδώσεις και για άλλα πράγματα. Αυτοί που το κάνουν βάση αυτής της λογικής καλά κάνουν και πράττουν έτσι απλά δεν γνωρίζω πόσο θα διαρκέσει όλο αυτό.

Δεν μπορώ να είμαι όσο αυθόρμητη ήμουν στην αρχή διότι όσο μεγαλώνει ο κόσμος, έχει περισσότερες απαιτήσεις. Σίγουρα κάποια στιγμή πρέπει να “εκμεταλλευτώ” και εγώ αυτό το κομμάτι για να κερδίζω κάτι αλλά είμαι επιλεκτική στις υπηρεσίες τις οποίες θα διαφημίσω. Κατά καιρούς μου έχουν προτείνει διάφορες συνεργασίες αλλά θέλω αυτό που θα επιλέξω να το προμοτάρω με τον δικό μου τρόπο και με το δικό μου ύφος. Δεν υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω μια υπηρεσία που δεν πιστεύω και να την διαφημίσω ως την καλύτερη αποκρύπτοντας τα μειονεκτήματα της. Προτιμώ να φιλτράρω μέσα μου τις επιλογές που έχω και να παίρνω την απόφαση που θεωρώ πιο σωστή. Δεν θα αρέσει και στο κόσμο αν διαφημίσω κάτι που είναι εντελώς άσχετο από μένα.

Από την στιγμή που έγινε το μεγάλο μπαμ και σε γνώρισε πολύ περισσότερος κόσμος, τι άλλαξε στη ζωή σου και στο τρόπο που βλέπεις τα πράγματα γύρω σου;

Από τη πρώτη στιγμή αντιμετώπισα ένα χαμό στα σχόλια και στα μηνύματα του κόσμου. Άλλαξε η ζωή μου από τη μια μέρα στην άλλη. Κάποια στιγμή ανέβασε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ένα βίντεο μου το οποίο είχα στείλει στον ίδιο και από την επόμενη ημέρα επικράτησε ένας μεγάλος χαμός ο οποίος διαρκεί εφτά μήνες. Τις πρώτες ημέρες είχα βιώσει μια μεγάλη φρίκη νομίζοντας ότι όλος αυτός ο κόσμος είναι μέσα στο δωμάτιο μου την ώρα που κοιμάμαι.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να αντέξεις τόσο μεγάλη αγάπη την οποία λαμβάνεις απότομα. Εκείνη την στιγμή ήθελα να τα παρατήσω όλα καθώς δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Παρ’ όλα αυτά είναι πολύ όμορφο να κυκλοφορείς στο δρόμο και να σε σταματάει ο κόσμος για να σου μιλήσει. Η ζωή μου έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό σε σημείο που δεν μπορώ να δουλέψω πολλές φορές με απόλυτη ηρεμία διότι ο άλλος που θα έρθει να με δει, επιθυμεί να δει show από μένα και αυτό είναι κάπως κουραστικό.
Ότι κάνω το κάνω από μόνη μου και δεν έχω από πίσω μια ομάδα που με βοηθάει. Πολλές φορές βρίσκομαι αντιμέτωπη με πολλούς καυγάδες με το κόσμο καθώς πολλοί με έχουν απειλήσει στο παρελθόν. Αν κάποιος μου ζητήσει ευγενικά να σβήσω ένα βίντεο, φυσικά θα το σβήσω. Με ενοχλεί όταν κάποιος μου μιλάει με κακία και μου κάνει κατ’ ευθείαν επίθεση διότι πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν να βρουν αφορμή για να τσακωθούν με τον άλλον.

Μέσα σε μια εποχή που επικρατεί μια ανασφάλεια στο οικονομικό κομμάτι της χώρας, ως νέος άνθρωπος πως βλέπεις τη κατάσταση γύρω σου; Θεωρείς ότι η ενασχόληση πολλών με το youtube και με τις πλατφόρμες είναι ένα επάγγελμα που έχει μέλλον;

Θεωρώ ότι υπάρχουν φουρνιές ανθρώπων που θα βρίσκονται στη μόδα είτε για χρόνια είτε για ένα μικρό διάστημα και αυτοί σιγά – σιγά θα αποχωρήσουν και θα έρθουν άλλοι στη θέση τους. Από αυτούς που βρίσκονται σήμερα στο youtube, ένα ποσοστό θα είναι για κάποιο διάστημα μέσα στη μόδα και μετά θα δωθεί το βήμα σε νεότερα άτομα.

Προσωπικά σπούδασα ηθοποιός και για τέσσερα χρόνια μετά το τέλος της σχολής δεν πήγα σε κάποιο κάστινγκ και ούτε σκοπεύω να το κάνω διότι μου φαίνεται τελείως ανούσιο να χτυπάω πόρτες για να δείξω σε κάποιον τι κάνω. Αυτό που κάνω εγώ δεν μπορώ να το παρουσιάσω σε ένα κάστινγκ. Ο πατέρας μου ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου στη Δραματική Σχολή και συγκεκριμένα ένα βράδυ έκλαιγε λέγοντας μου ότι ήθελε να με δει ηθοποιός και ότι ήθελε να αξιοποιήσω όλο αυτό που σπούδασα και θυμάμαι σαν τώρα να του λέω ότι θα γίνω ηθοποιός καθισμένη σε μια καρέκλα. Όταν ο ίδιος μου είπε τι εννοείς; τότε του απάντησα ότι αν είναι να γίνεις αυτό που πραγματικά ονειρεύεσαι, θα γίνεις ακόμα και τίποτα να μην κάνεις.

Από πολύ μικρή θυμάμαι να μαζευόμαστε παιδιά στη πλατεία με εμένα να κάνω ένα σκετς περιμένοντας στο τέλος πως και πως το χειροκρότημα. Λατρεύω αυτό το συναίσθημα.

Αν σήμερα σου γινόταν μια πρόταση ώστε να βρεθείς σε μια θεατρική παράσταση ή σε μια εκπομπή στη τηλεόραση είτε στο ίντερνετ μέσω διάφορων πλατφορμών, τι θα απαντούσες;

Ανάλογα τι θα είχα μπροστά μου. Αν δεν χρειαστεί να μεταβληθεί η προσωπικότητα μου και να πρέπει να δείξω κάτι το οποίο δεν είμαι, τότε ναι θα το τολμούσα. Πρώτα απ’ όλα θέλω να είναι καθαρή η συνείδηση μου και βάζω σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό παρόλο που δουλεύω για να ζήσω. Το μαγαζί που δουλεύω τώρα, το Ρακούν πολύ δύσκολα θα το αποχωριζόμουν διότι είμαι πολύ δεμένη με το χώρο και τα παιδιά που έχω γνωρίσει. Δεν θέλω με τίποτα να ξεχάσω από που ξεκίνησα. Μπορεί να μην δουλέψω ξανά στο σέρβις αλλά για πάντα θα είμαι μέσα μου μια σερβιτόρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μέσα από το ιντερνετικό κομμάτι μπορούν να γεννηθούν πραγματικές φιλίες;

Δένομαι εύκολα με το κόσμο και τους βάζω στη παρέα μου χωρίς αυτό να γίνεται με όλα τα άτομα που συναναστρέφομαι. Γενικά θεωρώ ότι δύσκολα ο άλλος σου στέκεται στη χαρά σου και αυτό μου αποδείχθηκε μπροστά μου με ένα άτομο που ήμουν πολύ δεμένη και το πίστευα και το οποίο εξαφανίστηκε μετά από τον μεγάλο ντόρο που έγινε με την ενασχόληση μου με τα μέσα.

Πολλοί ήταν αυτοί που έβγαλαν ζήλια και φθόνο, κάτι που με πόνεσε πάρα πολύ αλλά δεν πειράζει καθώς προχωράμε παρακάτω. Όσον αφορά καινούργιες φιλίες στο χώρο θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιος είναι δίπλα σου για την εικόνα σου και ποιος γιατί πραγματικά σε εκτιμάει ως πρόσωπο και ως χαρακτήρα. Αυτό θα αποδειχθεί πιο μετά οπότε δεν έχω να φοβάμαι απολύτως τίποτα. Το άτομο που θα είναι δίπλα μου, είναι απαραίτητο να έχει χιούμορ και να είναι αληθινός καθώς φοβάμαι αυτούς που παραμορφώνουν τα πράγματα και ζηλεύουν τους άλλους.

Κλείνοντας τη πόρτα της δουλειάς σου και της ενασχόλησης σου με τα κοινωνικά μέσα, πως είναι η Κική στη προσωπική της ζωή και στον ελεύθερο της χρόνο; Εξακολουθείς να έχεις αυτή την ενέργεια και το χιούμορ που βλέπει ο κόσμος στο λογαριασμό σου και αν όχι τι είναι αυτό που θα σε κάνει να αλλάξεις διάθεση;

Οι ψυχολόγοι μου είχαν πει ότι είχα μια μορφή κατάθλιψης με την οποία γεννήθηκα και θυμάμαι ότι την δεδομένη στιγμή δεν την είχαν αντιμετωπίσει ξανά σε κάποιον άλλο. Παρ’ όλα αυτά έμαθα να την διαχειρίζομαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να βρίσκω τις ισορροπίες που απαιτούνται. Σίγουρα υπάρχουν και στιγμές που δεν είμαι τόσο χαρούμενη κυρίως όταν είμαι μόνη μου. Νιώθω αρκετό πόνο μέσα μου αλλά γενικά έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο απογοητευμένη είμαι, τόσο πιο δημιουργικά βγαίνουν τα βίντεο που ανεβάζω.

Στα πρώτα βίντεο που είχα ανεβάσει, είχα χάσει έναν καλό μου φίλο σερβιτόρο ο οποίος χάθηκε άδικα με όλες αυτές τις ιστορίες που έχω παρουσιάσει στα πρώτα βίντεο να τις έχω ζήσει μαζί του. Σαφώς είναι αφιερωμένα στον ίδιο και θυμάμαι ότι με είχε επηρεάσει τόσο πολύ ο χαμός του που θέλησα να ξεσπάσω με αυτό τον τρόπο.

Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου τα επόμενα χρόνια; Θα ήθελες να ασχοληθείς πιο ενεργά με το κομμάτι της υποκριτικής ή με κάτι άλλο;

Ο πρώτος και κύριος στόχος μου είναι να μπορέσει να με δει περισσότερος κόσμος και να μπορώ να εκφράζομαι δυνατά, κάτι που ήταν όνειρο μου από μικρή.

Όταν έχω την δυνατότητα να με ακούσει πολύς κόσμος, θα γνωστοποιήσω την ιστορία μου γιατί έχω έναν στόχο. Μου δίνει μεγάλη δύναμη όλο αυτό. Ακόμα και αν παίξω σε μικρά ή μεγάλα μαγαζιά, αν δεν μεταδώσω αυτό που πραγματικά θέλω για μένα είναι σαν να μην έχω λάβει τίποτα. Από μικρή αυτός ήταν ο στόχος μου και όταν ακόμα έβλεπα παιδιά που ήταν μόνα τους και ένιωθαν κάπως άσχημα, τα προσέγγιζα με σύμμαχο μου το χιούμορ. Όλο αυτό το κάνω διότι γνωρίζω πολύ καλά πως είναι να έχεις περάσει μια είδους κατάθλιψη στη ζωή σου. Επίσης πιστεύω ότι ακόμα και τα πιο άσχημα γεγονότα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με χιούμορ. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να τα ξεχνάμε και να τα κουκουλώνουμε απλά να τα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σήμερα στη ζωή σου έχεις όνειρα για το μέλλον;

Κάθε μέρα ονειρεύομαι. Δεν με πτοεί τίποτα. Δεν έχω κανένα μακροπρόθεσμο πλάνο. Κάθε μέρα για μένα είναι μια νέα περιπέτεια ακόμα και αν δεν κάνω απολύτως τίποτα. Μπορεί κάθε μέρα να βρίσκομαι στο μαγαζί και να βρεθώ με έναν φίλο/ φίλη μου λέγοντας την ιστορία μου και να είναι τόσο δημιουργική η ημέρα μου. Πιστεύω ότι αύριο μπορεί να βρίσκομαι οπουδήποτε χωρίς ωστόσο να το επιδιώκω.

Κάνω πάρα πολλά όνειρα και τα συσσωρεύω στο μυαλό μου και δεν επαναπαύομαι για κανέναν λόγο. Αν για τρεις- τέσσερις μέρες νιώσω ρουτίνα στη ζωή μου, έχω καταστραφεί. Αναζητώ συνεχώς το διαφορετικό για να μου δώσει νότα στην ημέρα μου. Δεν μπορώ την ρουτίνα και την ρομποτίλα του κόσμου. Όταν βλέπω μια μάζα ατόμων να κάνουν κάτι ίδιο, τρομάζω μην γίνω και εγώ ακριβώς το ίδιο και αγχώνομαι πολύ οπότε θέλω η μέρα μου να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Δεν έχω κάποιο στόχο, ούτε να παίξω σε ένα θέατρο ή σε ένα σήριαλ καθώς είμαι της άποψης του ” ότι είναι να έρθει, ας έρθει αρκεί να μπορώ να εκφράζομαι ελεύθερα”.

Τι είναι αυτό που σε κάνει να χαμογελάσεις στη καθημερινότητα σου και στη πόλη που ζεις και τι είναι αυτό που από την άλλη θα σε χαλάσει γύρω σου;

Η διάθεση μου φτιάχνει όταν δω ένα στίγμα αλληλεγγύης και ας μην έχει να κάνει με εμένα προσωπικά όπως για παράδειγμα μια κίνηση ενός ανθρώπου σε έναν άλλο ή προς τα ζώα γύρω μας. Χαίρομαι όταν ομαδοποιούνται κάποιοι για καλό σκοπό όπως σε μια κλοπή μέσα στο μετρό που πολλοί θα αντιδράσουν ενώ κανονικά δεν είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα γύρω μου νιώθω μεγάλη συγκίνηση και χαρά μέσα μου.

Από την άλλη αυτό που θα με χαλάσει είναι ακριβώς το αντίθετο που ανέφερα παραπάνω. Όταν περάσω από κεντρικό σημείο της πόλης και δω άστεγους τότε σκέφτομαι ότι έρχεσαι σε ένα σοκάκι της Αθήνας και παρατηρείς ανήμπορους ανθρώπους να βρίσκονται στο έδαφος. Όταν βλέπω μόνους ανθρώπους πραγματικά ταράζομαι.Τέλος με στεναχωρούν οι κακές συμπεριφορές ανθρώπων όπως για παράδειγμα όταν έρχεται κάποιος να παραγγείλει κάτι και σου μιλάει με απότομο ύφος βλέποντας σε αποκλειστικά ως μια μηχανή καφέ.

Ποιο είναι το δικό σου moto ζωής με το οποίο ξεκινάει η ημέρα σου;

Στα ζόρικα αντέχουν οι ζόρικοι, άμα δε μπορείς γίνε σερβιτόρος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Super Kikii και ο Γιάννης Κατινάκης σε μια παράσταση που σίγουρα θα σου απογειώσει τη διάθεση!

Μην τους χάσεις!

πηγη:checkinart.gr

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.