Stir fry λαχανικών με σπαγγέτι


0
(0)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Κόβουμε σε ροδέλες το κρεμμύδι και το καρότο, σε μπουκετάκια το κουνουπίδι και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα γουόκ σε μέτρια φωτιά.
  • Σοτάρουμε τα λαχανικά για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά.
  • Προσθέτουμε πιπέρι, τη σάλτσα σόγιας, τα βρασμένα σπαγγέτι και ανακατεύουμε καλά με μια κουτάλα.
  • Αποσύρουμε το γουόκ από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
  • Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.

Συστατικά

  • 1 κρεμμύδι
  • 1 καρότο
  • 100 γρ. κουνουπίδι
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • 100 γρ. σάλτσα σόγιας
  • 200 γρ. σπαγγέτι, βρασμένα
  • 1 κ.γ. σουσάμι
  • φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα

akispetretzikis.com

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *