A. Πανταζής: Σε άθλια κατάσταση οι αθλητικοί χώροι στον δήμο Ιεράπετρας

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 5 Μαΐου 2022 by manos (seo)-admin

Σε ‘’αθλια-τικούς’’ χώρους έχουν μετατραπεί οι αθλητικές εγκαταστάσεις στον δήμο μας. Με αφορμή την αναφορά μας στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο  για την κατάσταση όπου έχουν περιέλθει οι χώροι άθλησης στον δήμο μας, δημοσιεύουμε σήμερα για του λόγου το αληθές, το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό που συλλέξαμε από τα γήπεδα τένις το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, το ανοιχτό παραλιακό στάδιο και το γήπεδο ποδοσφαίρου της Κοτσιφιανής.

Η απάντηση των στελεχών της δημοτικής αρχής στην τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης και δημοτικού συμβούλου κ. Αργύρη  Πανταζή,  ήταν ότι οι αθλητικοί χώροι στο δήμο μας είναι μια χαρά και λειτουργούν άψογα. Μετά από αυτό,  ομάδα εργασίας της παράταξης μας μετά το πέρας του δημοτικού συμβουλίου, παρουσία του κ. Πανταζή, μετέβηκαν στους προαναφερόμενους  αθλητικούς χώρους του δήμου μας και διαπιστώσαν ότι τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση, με το πως απεγνωσμένα και για πολλοστή φορά προσπαθεί να τα  παρουσιάσει η  δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα, κατεστραμμένα όργανα γυμναστικής, κλιματιστικά και ψηφιακοί πίνακες που δεν λειτουργούν, αποθήκες γεμάτες Σκύβαλα , κατεστραμμένες περιφράξεις, αποδυτήρια τρώγλες, σπασμένα φρεάτια, ηλεκτρολογικοί πίνακες και καλώδια εκτεθειμένα, στρώματα ατάκτως ερριμμένα παντού, ταρτάν που φύτρωσαν  μαργαρίτες, προβολείς σε αχρηστία, οροφές που μπάζουν νερά, τουαλέτες κατεστραμμένες  και αλλά πολλά, συνθέτουν μια απαράδεκτη τριτοκοσμική  εικόνα, αποτέλεσμα μιας δημοτικής αρχής με οκτάχρονη  ΠΟΡΕΙΑ.

Οι Γεραπετρίτες αθλητές και οι πολίτες που χρησιμοποιούν αυτούς τους χώρους καθώς και οι επισκέπτες, δεν αξίζουν τέτοιου είδους απαξίωση. Στην Ιεράπετρα ότι δεν εμπεριέχει τσιμέντο αφήνεται στην τύχη του μέχρι να καταρρεύσει. Στους άλλους δήμους που σέβονται τους δημότες τους, βάζουν σε προτεραιότητα τον αθλητισμό, επενδύουν σε αυτόν και μάλιστα την στιγμή που η δημοτική μας αρχή για το θέμα, περί άλλων τυρβάζει. Ο αθλητισμός θέλει όραμα, σχεδιασμό, προοπτική και πάνω από όλα στρατηγική και συνεργασίες.

Η Ιεράπετρα διαθέτει το απαραίτητο   κλίμα, τις ακτές για θαλάσσιο αθλητισμό καθώς και το έμψυχο δυναμικό που χρειάζεται για να κάνει το άλμα και να συμπεριληφθεί στο δίκτυο των δήμων που πρωτοστατούν στον αθλητικό τουρισμό. Διαθέτει πληθώρα διαμερισμάτων και δωμάτιων που μπορούν κάλλιστα να φιλοξενήσουν μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Είναι κρίμα οι υποδομές που κατάφεραν προηγούμενες δημοτικές αρχές, να μην μπορούν ούτε καν να συντηρηθούν και  να είναι υπό κατάρρευση. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αδιάψευστος μάρτυρας της κατάστασης που επικρατή.

Για την δημοτική  παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα».
Ο Επικεφαλής
ΠΑΝΤΑΖΗΣ Θ. ΑΡΓΥΡΗΣ

10

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.