500.000€ για τρία νέα έργα στον Δήμο Ιεράπετρας


0
(0)

Τρία νέα έργα για τον Δήμο Ιεράπετρας εγκρίθηκαν κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα έργα αφορούν την Ιεράπετρα και τις τοπικές κοινότητες Χριστού και Μουρνιών και πρόκειται να προσφέρουν νέες δυνατότητες και προοπτικές για τους κατοίκους διευκολύνοντας και αναβαθμίζοντας την καθημερινότητά τους.

Πρόκειται για το έργο βελτίωσης της προσβασιμότητας στο Σελάκανο (225.000€), για την ανάπλαση της πλατείας στην
Πάνω Σύμη (60.000€) και για το έργο βελτίωσης του δημοτικού γηπέδου στην Κοτσιφιανή (220.000€).

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:

«Άλλο ένα έργο για την περιοχή του Σελάκανου μπαίνει σε διαδικασία δημοπράτησης, μετά την πρόσφατη δημοπράτηση των δικτύων και της δεξαμενής ύδρευσης. Το έργο εξασφαλίζει την ασφαλή προσβασιμότητα και ενισχύει την επισκεψιμότητα της τουριστικά αναπτυσσόμενης περιοχής του Σελάκανου.

Επιπλέον, στα πλαίσια της συνολικής προσπάθειας της Δημοτικής μας Αρχής για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Ιεράπετρας, παρεμβαίνουμε και στο γήπεδο της Κοτσιφιανής που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Το έργο περιλαμβάνει αλλαγή τάπητα, εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και εργασίες στις κτιριακές υποδομές και στοχεύει στη δημιουργία ενός αθλητικού χώρου ικανού να εξυπηρετεί τις αθλητικές δραστηριότητες των πολιτών.

Με το έργο ανάπλασης της πλατείας στην Πάνω Σύμη εξασφαλίζεται η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της περιοχής αυτής που διαθέτει ιδιαίτερο φυσικό κάλλος και παρουσιάζει αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον.

Η σοβαρότητα, η συστηματική δουλειά και η αφοσίωση στους στόχους μας, εξασφάλισαν αυτές τις νέες χρηματοδοτήσεις για τρία ακόμα σημαντικά έργα στον Δήμο Ιεράπετρας τα οποία έχει ανάγκη ο τόπος μας για την ανάπτυξη και την εξέλιξή του.»

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *