485.000€ για ασφαλτοστρώσεις στην Ιεράπετρα


0
(0)

Άλλο ένα έργο οδοποιίας  πρόκειται να ξεκινήσει να υλοποιείται το προσεχές χρονικό διάστημα.

Το έργο «Βελτίωση Δημοτικής Οδοποιίας», προϋπολογισμού 485.074,58€ περιλαμβάνει εργασίες ασφαλτόστρωσης, συνολικού μήκους 3km, υφιστάμενων αστικών οδών (Δημοκρατίας, Νικηφόρου  Φωκά,  Παγωμένου,  Κόρακα,  Λασθένους,  Κύπρου,  Κοθρή,  Αναγνωστάκη,  Ιωνίας,  Γ  πάροδος Φιλοθέου κ.α.) στην πόλη της Ιεράπετρας και σε τμήματα της κεντρικής οδού  εντός των οικισμών Κουτσουρά και Μακρύ Γιαλού, όπου διαπιστωμένα, κατόπιν αυτοψιών που διενήργησε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας, παρουσιάζονται προβλήματα.

Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης: «Το έργο εντάσσεται σε ένα συνολικότερο πρόγραμμα ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας και διευκόλυνσης της προσπελασιμότητας στον Δήμο μας και ειδικά στην πόλη της Ιεράπετρας.

Πέρα από την κατασκευή της Κεντρικής Πλατείας, τις πεζοδρομήσεις, τους ποδηλατόδρομους, τις αναπλάσεις και τις παρεμβάσεις που υλοποιούμε καθημερινά, προχωράμε και σε ασφαλτοστρώσεις κεντρικών δρόμων της πόλης.

Εφαρμόζοντας το πρόγραμμά μας επιδιώκουμε να αλλάζουμε συνεχώς προς το καλύτερο την εικόνα της πόλης της Ιεράπετρας και αποδεικνύουμε εμπράκτως ότι στο επίκεντρο της πολιτικής μας βρίσκεται η αναβάθμιση του Δήμου της Ιεράπετρας».

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *