47.000€ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ


0
(0)

Αυξημένα είναι φέτος τα ποσά των πάγιων προκαταβολών που διαθέτει ο Δήμος Ιεράπετρας στους προέδρους των κοινοτήτων.

Συνολικά διατίθενται 47.000€ από τα οποία 6.000€ προορίζονται για την κοινότητα της Ιεράπετρας και τα 41.000€ για τις άλλες κοινότητες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης ενημερώθηκε από την  αντιδήμαρχο κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη για διαδικαστικά θέματα επί των παγίων και δήλωσε:

«Ως Δημοτική Αρχή στα πλαίσια της καλής συνεργασίας που επιδιώκουμε και έχουμε με τους προέδρους των κοινοτήτων συνεχίζουμε να παρέχουμε για ακόμα μία χρονιά τις πάγιες προκαταβολές.

Η χρήση της πάγιας προκαταβολής διευκολύνει το απαιτητικό έργο των προέδρων δίνοντάς τους ένα ισχυρό εργαλείο για να ικανοποιήσουν αιτήματα και να λύσουν σε άμεσο χρονικό διάστημα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους.

Ευχαριστώ όλους τους προέδρους για τη συνεργασία και για την προσπάθεια που καταβάλλουν και συνεχίζουμε δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ισότιμη κάλυψη αναγκών ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες κοινότητες.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *