417.000€ για νέα οχήματα στον Δήμο Ιεράπετρας


0
(0)

Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης για την υπογραφή της ένταξης της προμήθειας εξοπλισμού ύψους 417.260€ για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα η προμήθεια αφορά έναν εκσκαφέα-φορτωτή, ένα φορτηγό αυτοκίνητο με μηχανισμό ανύψωσης και ένα υδροφόρο όχημα που θα βελτιώσουν την ετοιμότητα του Δήμου Ιεράπετρας στη διαχείριση φυσικών καταστροφών.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Σε ένα Δήμο που πλήττεται κατά καιρούς από φυσικές καταστροφές και έντονα καιρικά φαινόμενα έχουμε φροντίσει να καταγράψουμε και να ιεραρχήσουμε τις πάγιες και τις έκτακτες ανάγκες καταφέρνοντας σήμερα να εντάξουμε ακόμα μία πρόταση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτη 2014-2020 για την αγορά τριών νέων οχημάτων.

Τα εν λόγω μηχανήματα θα συμβάλλουν ουσιαστικά στο έργο της πολιτικής προστασίας και στην άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες της καθημερινότητας των δημοτών του Δήμου Ιεράπετρας.

Ευχαριστώ για ακόμα μία φορά τον κ. Αρναουτάκη για την στήριξη του στις προτάσεις μας και για την άκρως αποδοτική συνεργασία.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *