400.000€ για νέες δεξαμενές σε Κουτσουρά, Σχινοκάψαλα και Ορεινό


0
(0)

Η σύμβαση για το έργο κατασκευής δύο δεξαμενών άρδευσης και μία ύδρευσης στον Δήμο Ιεράπετρας υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Δημάρχου κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη, του προϊστάμενου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου δρ. Γιώργου Βαρδάκη, των προέδρων των κοινοτήτων Σταυροχωρίου, Σχινοκαψάλων και Ορεινού κ. Γιάννη Ζουμπουλάκη, κ. Μιχάλη Πιτροπάκη και κ. Μανώλη Κουρμουλάκη αντίστοιχα, του προέδρου του ΤΟΕΒ Κουτσουρά κ. Νικήτα Παπαδάκη και του προέδρου και του γραμματέα του ΤΟΕΒ Σχινοκαψάλων κ. Μιχάλη Χατζάκη-Καζάνη και κ. Βαλάντη Λιανάκη.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 400.000€ και αφορά στην κατασκευή τριών νέων δεξαμενών στις θέσεις Αρόλιθας στο Ορεινό (200m3), Ρουσσές στα Σχινοκάψαλα (1000m3) και Τσικαλαριά στον Κουτσουρά (1350m3).

Ο Δήμαρχος κ. Καλαντζάκης υπογράμμισε τα εξής:

«Αφουγκραζόμενοι πάντα τις ανάγκες των δημοτών και ανταποκρινόμενοι στα αιτήματά τους υπογράφουμε σήμερα τη σύμβαση για τις τρεις αυτές νέες δεξαμενές καλύπτοντας τις υπάρχουσες υδρευτικές και αρδευτικές ανάγκες των περιοχών.

Ευχαριστώ τους προέδρους των κοινοτήτων και των ΤΟΕΒ για το ενδιαφέρον τους και για την άψογη συνεργασία που οδηγεί σε έργα που δίνουν λύσεις και βελτιώνουν ουσιαστικά τη ζωή των δημοτών.»

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *