4 παράπονα που έχουν οι άντρες για τα φιλιά μας

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 28 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Νέα έρευνα για τις σχέσεις

Tο φιλί είναι η απόλυτη βάση μιας σχέσης και αν δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν ή δεν τα βρίσκουν στο φιλί, δύσκολα η σχέση θα προχωρήσει. Το κακό είναι ότι εμείς οι γυναίκες, ξεχνάμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το φιλί στη σχέση μας και πόσο τονωτικό είναι για έναν άντρα να του δείχνεις ότι τον ποθείς και δεν βαριέσαι να το φιλάς. Ίσως γι ´αυτό και οι άντρες παραπονιούνται ότι:

Ξεχνάμε να τους φιλάμε όταν μπαίνουν στο σπίτι: εντάξει όταν είμαστε μαζί χρόνια, καμιά φορά βαριόμαστε να αφήσουμε αυτό που κάνουμε και να τους καλωσορίσουμε με ρουφηχτά φιλιά, αλλά να που το θέλουν…

Δεν τους φιλάμε συχνά: ένα 79% των αντρών παραπονιέται ότι οι αγαπημένες τους, δεν τους φιλούν τόσο συχνά όσο θα ήθελαν…

Είμαστε σφιγμένες και δεν ανοίγουμε το στόμα μας: για το αντίθετο ακριβώς παραπονιούνται οι γυναίκες, που βρίσκουν τους άντρες πολύ επιθετικούς με το φιλί και καμιά φορά όχι τόσο τρυφερούς….

Δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στην καθαριότητα και ξεχνάμε το πάθος: καμιά φορά για να φιλήσουμε τον αγαπημένο μας, πρέπει πρώτα να κάνουμε ντένταλ φλος, πλύσιμο δοντιών και γαργάρες με στοματικό διάλυμα. Αυτά οι άντρες δεν τα καταλαβαίνουν, όταν τους έρχεται να σε φιλήσουν. Αν πάει να σε ακουμπήσει κι εσύ πεις δύο λεπτά αγάπη μου να κάνω μια πλύση με αλατόνερο κι ένα ντουσάκι κι έρχομαι, πάει η μαγεία χάθηκε.

Συντάκτης: Νανά Χατζή

Πηγή: allyou

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.