397.000 ευρώ σε 3 νέα οχήματα για τη διαχείριση καταστροφών στον Δήμο Ιεράπετρας


0
(0)

Υπεγράφη σήμερα στον Δήμο Ιεράπετρας από το Δήμαρχο κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη, παρουσία της Αντιδημάρχου κ. Μαρίας Ρουμελιωτάκη, σύμβαση για την προμήθεια ενός φορτηγού αυτοκινήτου με μηχανισμό ανύψωσης γάντζου ποσού 144.088€, ενός υδροφόρου οχήματος ποσού 164.920€ και ενός εκσκαφέα- φορτωτή ποσού 88.040€.

Τα τρία αυτά νέα οχήματα θα συμβάλουν στη διαχείριση καταστροφών στον Δήμο Ιεράπετρας και θα αναβαθμίσουν την δυνατότητα του Δήμου να διαχειριστεί φυσικές καταστροφές.
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης υπογράμμισε τη μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει από τη Δημοτική Αρχή για την ενίσχυση του στόλου των οχημάτων του Δήμου για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών Καθαριότητας, Ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, πρασίνου, πολιτικής προστασίας και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Όπως συμπληρώνει ο Δήμαρχος: «Ενώ έχουμε ήδη προχωρήσει στην προμήθεια ενός φορτηγού ανατρεπόμενου, ενός ερπυστριοφόρου εκσκαφέα, ενός σαρώθρου με κάδο περισυλλογής και λοιπών εξαρτημάτων και εξοπλισμού οχημάτων συνεχίζουμε και με τα 3 νέα αυτά οχήματα που βελτιώνουν την ετοιμότητα του Δήμου στο συντονισμό και την επίβλεψη του έργου της πολιτικής προστασίας.
Επιπλέον, συνεχίζουμε να διεκδικούμε και άλλα νέα οχήματα προκειμένου να εξυπηρετήσουμε καλύτερα την καθημερινότητα των δημοτών και να προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης».

Αναλυτικά, η  κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη στο Ράδιο Λασίθι 92,3 (εδώ)

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *