325.000 ευρώ για μονώσεις σχολικών κτιρίων του Δήμου Ιεράπετρας


0
(0)

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, η σύμβαση για το έργο «επισκευή μονώσεων διδακτηρίων Δήμου Ιεράπετρας», προϋπολογισμού 325.000€, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά από εκτενείς παρεμβάσεις και εργασίες στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: « Διαχρονικός στόχος μας παραμένει η συνεχής συντήρηση και η αναβάθμιση όλων των σχολικών υποδομών αποσκοπώντας στην ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία τους και στη βέλτιστη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Για το λόγο αυτό, πέρα από τις διαρκείς παρεμβάσεις των τεχνικών συνεργείων του Δήμου στα σχολεία και με γνώμονα τη βελτίωση της λειτουργικότητας των διδακτηρίων,  προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να υλοποιηθεί αυτό το τόσο σημαντικό έργο που είχαν ανάγκη οι σχολικές μονάδες .

Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να εργαζόμαστε μεθοδικά για την καλυτέρευση των συνθηκών μάθησης των παιδιών μας».

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *