32ο Παγκρήτιο Παιδιατρικό Συνέδριο με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 4 Νοεμβρίου 2020 by manos (ceo)-admin

Η Παγκρήτια Παιδιατρική Εταιρεία  διοργανώνει το 32ο Παγκρήτιο Παιδιατρικό Συνέδριο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2020, στο IBIS STYLES HERAKLION CENTRAL, στο Ηράκλειο.                                                             

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί κυρίως με διαδικτυακή παρακολούθηση, αλλά θα υπάρχει και περιορισμένη δυνατότητα φυσικής παρουσίας με μέγιστο αριθμό 20 ατόμων στην αίθουσα και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από τον Covid19.

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020  περιλαμβάνονται οι εξής θεματικές ενότητες:  Διαγνωστικοί Αλγόριθμοι και Κατευθυντήριες Οδηγίες στην Παιδιατρική, Συνεδρία Προληπτικής Παιδιατρικής, Συνεδρία Δερματολογίας και Συνεδρία Διαλέξεων. Η τελευταία περιλαμβάνει τις  Επιδράσεις των Ενδοκρινικών Διαταρακτών στην Υγεία των Παιδιών, τις Διαταραχές Ταυτότητας Φύλου στα Παιδιά, την σχέση Παιδιού και Ψηφιακής Δημιουργικότητας και μια Ιστορική Αναδρομή στις Πανδημίες Γρίπης του 20ου Αιώνα.                                                                                                              Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020  περιλαμβάνονται οι εξής τρεις Συνεδρίες:  Διατροφή, Αυτοάνοσα Νοσήματα και Λοιμώξεις. Επίσης, θα υπάρξουν δύο συνεδρίες ελεύθερων ανακοινώσεων καθώς και αναρτημένες ανακοινώσεις (posters) σε αίθουσα για παρουσίαση και σχολιασμό κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

Η Πρόεδρος,  και τα μέλη της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής  έχουν καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άρτια οργάνωση. Η παρακολούθηση του Συνεδρίου  αντιστοιχεί σε 15 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης  (CME-CPD credits) που χορηγούνται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Περισσότερες πληροφορίες και  το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι διαθέσιμα στο www.32pagritiopaidiatriko.gr

Download (PDF, 953KB)

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.