3 νέα έργα ύψους 820.000 ευρώ δημοπρατούνται στο Δήμο Ιεράπετρας


0
(0)

Συγκεκριμένα στις 7/7 δημοπρατείται η τοποθέτηση τάπητα στο γήπεδο της Κοτσυφιανής, έργο προϋπολογισμού 200.000€, στις 21/7 δημοπρατείται το έργο του δρόμου Χριστός-Σελάκανο προϋπολογισμού 225.000€ και στις 28/7 δημοπρατείται η ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού Γυμναστηρίου Ιεράπετρας «ΜΑΡΚΟΣ ΦΩΝΙΑΔΑΚΗΣ» προϋπολογισμού 395.000€.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης τονίζει:

«Πιστοί στις δεσμεύσεις μας απέναντι στους δημότες συνεχίζουμε να υλοποιούμε τον προγραμματισμό μας και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που δημοπρατούμε συνεχώς έργα που σηματοδοτούν την ανάπτυξή του Δήμου Ιεράπετρας.

Τα τρία νέα αυτά έργα έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη λίστα των έργων αθλητισμού και οδοποιίας που έχουμε ήδη υλοποιήσει.

Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο συστηματικής δουλειάς με στόχο την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποπεράτωση των έργων ώστε να δοθούν προς αξιοποίηση στους δημότες.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *