29Η ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΘΗΡΟΣΚΛΗΡΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 26 Σεπτεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Η Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης τα περίπου 20 χρόνια δράσης και λειτουργίας της έχει επιμορφώσει χιλιάδες ιατρούς και επιστήμονες υγείας, σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών αντικειμένων.
Στις 27 – 28 Σεπτεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η 29η Διημερίδα στο Ηράκλειο-ξενοδοχείο Ατλαντίς, η οποία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του εξέχοντος στελέχους της εταιρείας μας «Μανώλη Γανωτάκη».
Επί σειρά ετών η Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης πραγματοποιεί με συνέπεια, εκτός από τις κεντρικές εκδηλώσεις της, Πανελλήνια συνέδρια και Θερινά Σχολεία, και περιφερειακές εκδηλώσεις στις οποίες διατηρεί υψηλά επιστημονικά πρότυπα για τους συμμετέχοντες, θεωρώντας επιτακτική την ανάγκη της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και της ενημέρωσης για τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης που υπηρετούν.
Η οργανωτική επιτροπή έχει διαμορφώσει ένα διαδραστικό και πλήρως ενημερωμένο επιστημονικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει διαλέξεις σχετικά με την πρόληψη των καρδιομεταβολικών παθήσεων, καθώς και με τις σύγχρονες θεραπευτικές παρεμβάσεις, επίκαιρα και αμφιλεγόμενα θέματα αναφορικά με τους κλασικούς και αναδυόμενους παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου, την αρτηριακή υπέρταση, τον σακχαρώδη διαβήτη, τη θρόμβωση, τις δυσλιπιδαιμίες, κλπ.
H τελετή έναρξης του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ με την παρουσία των κάτωθι προσκεκλημένων:
Ο. Ζώρα – Πρύτανη Πανεπιστημίου Κρήτης
Ν. Κατσαράκη – Πρύτανη Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης
Γ. Κοντάκη – Κοσμήτορα Πανεπιστημίου Κρήτης
Χαιρετισμός και Έναρξη από τον Αντιπεριφερειάρχη στον τομέα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής – Λ. Βαμβακά
Θα ακολουθήσει Επιστημονικό μνημόσυνο στη μνήμη του αείμνηστου Καθηγητή Ε. Γανωτάκη από τους κ.κ. Α. Γκίκα, Χ. Λιονή, Χ. Πίτσαβο

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Καθηγητής Παναγιωτάκος Δημοσθένης
Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης

Download (PDF, Unknown)

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.