2 νέα κρούσματα στην Ιεράπετρα και κλειστά τμήματα του 6ου Νηπιαγωγείου και 4ου Δημοτικού


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 3 Νοεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Σε πολύ μεγάλη εγρήγορση βρίσκονται από χθες εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου της Ιεράπετρας, όπως και του 6ου Νηπιαγωγείου, τα οποία βρίσκονται στον ίδιο χώρο, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα που προέκυψε προχθές σε 65χρονο Ρομά στην Ιεράπετρα.

Κι αυτό, γιατί 3 μικρά παιδιά της οικογένειας του πηγαίνουν σε σχολεία της Ιεράπετρας και έτσι μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που έγιναν η ανησυχία ήταν μεγάλη.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως το ένα από τα 3 αυτά παιδιά, καθώς και η σύζυγος του 65χρονου είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Το παιδί το οποίο εντοπίστηκε θετικό, ήταν αυτό που πηγαίνει σε τμήμα του 6ου Νηπιαγωγείου, ενώ τα άλλα δύο τα οποία είναι μαθητές σε τμήματα του 4ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου αντίστοιχα, ήταν αρνητικά. Έτσι το 2ο Δημοτικό Ιεράπετρας συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του.

Ήδη το ένα τμήμα του 6ου Νηπιαγωγείου είναι κλειστό, με τους γονείς να έχουν ενημερωθεί να μην πάνε τα παιδιά τους, ενώ γίνονται ενέργειες που ακόμα δεν έχουν καταλήξει οριστικά ώστε το Νηπιαγωγείο να κλείσει ολόκληρο για 14 ημέρες.

Κλειστά είναι επίσης και δύο τμήματα του 4ου Δημοτικού για προληπτικούς λόγους, αφού δύο δάσκαλοι των τμημάτων έχουν παιδιά που φοιτούν σε τμήματα που σχετίζονται με ύποπτα κρούσματα.

Οριστικές αποφάσεις για το κλείσιμο των σχολείων και τμημάτων, αναμένονται από τη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.