2η Συνάντηση του Θεματικού Cluster No3: “Περί της βιωσιμότητας των αειφόρων πολιτιστικών και φυσικών τουριστικών προορισμών” οργανώθηκε με επιτυχία από την Περιφέρεια Κρήτης στα Χανιά


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 9 Οκτωβρίου 2020 by energinews (admin)

H 2η Συνάντηση Εργασίας του Θεματικού Cluster No3: “Περί της βιωσιμότητας των αειφόρων πολιτιστικών και φυσικών τουριστικών προορισμών” οργανώθηκε με επιτυχία από την Περιφέρεια Κρήτης, εταίρος του έργου INNOVAGRO το οποίο συμμετέχει σε αυτό το Θεματικό Cluster, στα Χανιά, στο πλαίσιο των δράσεων κεφαλαιοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος Adrion.

Η εκδήλωση έγινε στις εγκαταστάσεις του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων με υβριδικό τρόπο (δια ζώσης και διαδικτυακά παραλλήλως) συνοδευόμενη με μια κοινή συνάντηση ενδιαφερομένων φορέων.

Ο κύριος σκοπός του συγκεκριμένου θεματικού Cluster, το οποίο ιδρύθηκε από τα εταιρικά σχήματα 7 Adrion έργων, είναι η προώθηση των μεταξύ τους συνεργειών και η αύξηση της μεταφοράς των αποτελεσμάτων τους, πέρα από το στενό εταιρικό σχήμα του κάθε έργου, στο πεδίο του αειφόρου τουρισμού.

Κατά την διάρκεια της 2ης Συνάντησης του Θεματικού Cluster έγινε γόνιμη και παραγωγική συζήτηση για τους κύριους σκοπούς και δράσεις του συγκεκριμένου Θεματικού Cluster, με την συμμετοχή περισσότερων των 20 εκπροσώπων από τα 7 εταιρικά σχήματα που εμπλέκονται στο Cluster.

Η εκδήλωση συνοδεύτηκε επίσης με μια ανοικτή ενιαία συνάντηση με πάνω από 40 ενδιαφερόμενους φορείς, οι οποίοι εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον τους να ενημερωθούν για τους κύριους σκοπούς και δράσεις του Θεματικού Cluster και να συμμετάσχουν στις υπό σχεδίαση δράσεις κεφαλαιοποίησης.

Τέλος, την 2η ημέρα τα μέλη του Cluster σχεδίασαν πιο αναλυτικά το περιεχόμενο των κύριων παραδοτέων  του Θεματικού Cluster με βάση την ανατροφοδότηση που έλαβαν κατά την διάρκεια της κοινής συνάντησης των ενδιαφερομένων φορέων.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.