124 παραβάσεις χθες σε όλη την Κρήτη για παραβάσεις των μέτρων για τον κορωνοϊό


0
(0)
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και στην Κρήτη οι έλεγχοι και τα πρόστιμα, σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα που εφαρμόζονται και εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Χθες Τετάρτη είχαμε συνολικά 124 παραβάσεις σε επίπεδο νησιού. Συγκεκριμένα για μη χρήση μάσκας, είχαμε 37 πρόστιμα σε πολίτες που εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς αυτή ενώ σε 87 περιπτώσεις τα πρόστιμα αφορούν περιορισμό μετακίνησης/sms.
Αναλυτικά, για μάσκες τα πρόστιμα ανά νομό: 8 σε Χανιά, 7 σε Ρέθυμνο, 16 σε Ηράκλειο, 5 σε Λασίθι και ένα σε πολίτη που κινούνταν επί του ΒΟΑΚ.
Για περιορισμό μετακίνησης τα περισσότερα πρόστιμα για ακόμα μια ημέρα “έπεσαν” -54 στο σύνολο- στο Ηράκλειο- .13 πρόστιμα είχαμε στα Χανιά, 10 στο Ρέθυμνο, 6 στο Λασίθι και σε 4 περιπτώσεις πολιτών που κινούνταν επί του ΒΑΟΚ.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *