110 ασπίδες προστασίας παραδόθηκαν από το Σύλλογο Φίλων στο Νοσοκομείο και ΕΚΑΒ Ιεράπετρας


0
(0)

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, παραδώσαμε την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 στο γραφείο του Διοικητή κ. Μανώλη Καλλιονάκη , στις 13.00 το μεσημέρι , σύμφωνα με το πρακτικό 58/7-5-2020, 95 ασπίδες προστασίας για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας και 15 για το ΕΚΑΒ.

Στη συνέχεια έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με το Διοικητή κ Καλλιονάκη. Έγινε αμφίδρομη ενημέρωση για όλα τα ενδιαφέροντα θέματα του Νοσοκομείου. Ιδιαίτερα σταθήκαμε στην εγκατάσταση του αξονικού τομογράφου και τη διαδικασία που απαιτείται, καθώς και για τη δημιουργία θαλάμου αρνητικής πίεσης.

Ως Σύλλογος επισημαίνουμε για άλλη μια φορά ότι αγκαλιάζομε και αγωνιζόμαστε για κάθε προσπάθεια, που γίνεται με βασικό στόχο την λειτουργία του Νοσοκομείου, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Συναινούμε και στηρίζουμε κάθε σχεδιασμό από πλευράς Διοίκησης, που διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας. Η δυναμική συμπαράσταση του κόσμου , η συγκρότηση της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας, οι αποτελεσματικές δράσεις του Συλλόγου και η καλή συνεργασία με το Διοικητή του Νοσοκομείου, τα θεσμικά όργανα, το Σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου, καθώς και με όλους τους τοπικούς φορείς, δίνουν ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα.

Ξεκίνημα για νέους αγώνες με βασικό στόχο το « αυτοδιοίκητο» και την μετονομασία σε «Νοσοκομείο Νοτιοανατολικής Κρήτης» στην Ιεράπετρα, μετά τα τελευταία απαράδεκτα γεγονότα της μη εκπροσώπησης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας στο Δ.Σ. των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου. Γι αυτό καλούμε όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου να υπογράψουν ηλεκτρονικά συμμετέχοντας ουσιαστικά στην προσπάθεια υλοποίησης αυτού του στόχου.

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *