109 πρόστιμα στην Κρήτη για μη χρήση μάσκας και άσκοπη μετακίνηση – 5 στο Λασίθι


0
(0)

Χθες οι έλεγχοι στο νησί έφτασαν τους 2.079 ενώ βεβαιώθηκαν 109 πρόστιμα για μή χρήση μάσκας και περιορισμό μετακίνησης

Προπαραμονή των Xριστουγέννων χθες και οι έλεγχοι από τις αστυνομικές αρχές για την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοιό συνεχίστηκαν κανονικά στην Κρήτη.

Χθες οι έλεγχοι στο νησί έφτασαν τους 2.079 ενώ βεβαιώθηκαν 109 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και περιορισμό μετακίνησης.

Ειδικότερα για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ σε 42 περιπτώσεις. Συγκεκριμένα βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις στα Χανιά, 5 στο Ρέθυμνο, 13 στο Ηράκλειο και 5 στο Λασίθι.

Την ίδια ώρα για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 67 παραβάσεις με το Ηράκλειο για ακόμα μια φορά να έχει αρνητική “πρωτιά”. Συγκεκριμένα, 7 στα Χανιά, 4 στο Ρέθυμνο, 48 στο Ηράκλειο, 6 στο Λασίθι.

Τέλος είχαμε και 2 πρόστιμα επί του BOAK.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *