100.000 χειρουργικές μάσκες έχει διαθέσει η Περιφέρεια Κρήτης το τελευταίο τριήμερο


0
(0)

100.000 χειρουργικές μάσκες έχει διαθέσει το τελευταίο τριήμερο η Περιφέρεια Κρήτης σε Ιατρικούς Συλλόγους, Δήμους, Υπηρεσίες και φορείς του νησιού. Παράλληλα σήμερα παρέδωσε 30.000 στην 7η ΥΠΕ Κρήτης προκειμένου να διατεθούν για τις ανάγκες των Νοσοκομείων του νησιού.

Στην παράδοση παραβρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Βαμβακάς και η Δυπεάρχης Λένα Μπορμπουδάκη, η οποία και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη καθώς και τον κ. Βαμβακά και όλα τα στελέχη της Περιφέρειας. Υπογράμμισε πως «συνεχίζεται η εξαιρετική συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης που ξεκίνησε από τις πρώτες στιγμές αντιμετώπισης της δύσκολης συγκυρίας για τη χώρα μας. Με την προσφορά ενισχύονται, τόσο το ΠΑΓΝΗ που είναι Νοσοκομείο αναφοράς, όσο και όλες οι δομές Υγείας και η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας».

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας τόνισε πως «συνεχίζουμε να στηρίζουμε το έργο της Υγειονομικής περιφέρειας και των δομών υγείας του νησιού και σε συνεννόηση πάντα με τον Περιφερειάρχη, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε κι άλλο υλικό και κάθε συνδρομή που θα χρειαστεί για την αντιμετώπιση των δύσκολων συνθηκών που έχουμε μπροστά μας».

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *