1.265.000€ για την ανακαίνιση του Γηροκομείου Ιεράπετρας


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιουλίου 2019 by energinews (admin)

Υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου και του αντιδημάρχου κ. Μάνου Λουτσέτη η σύμβαση για το έργο «Ανακαίνιση του Γηροκομείου Ιεράπετρας».

Το έργο αφορά σε εκτεταμένες κτιριακές εργασίες πλήρους ανακαίνισης των υποδομών, διαμορφώσεις των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και εξοπλισμό του κτιρίου και είναι συνολικού προϋπολογισμού 1.265.000€.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Έπειτα από μία μεγάλη προσπάθεια του Δήμου Ιεράπετρας και της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας υπογράφουμε σήμερα ένα πολύ σημαντικό και αναγκαίο έργο για τον τόπο μας.

Για πάρα πολλά χρόνια, αποτελούσε αίτημα της τοπικής κοινωνίας, η δημιουργία ενός γηροκομείου κατάλληλα διαμορφωμένου για τη φιλοξενία των συμπολιτών μας τρίτης ηλικίας.

Ευχαριστώ για τη συνεργασία την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη καθώς και όλους όσους στήριξαν την προσπάθειά μας.
Οι εργασίες ξεκινούν άμεσα ώστε να είμαστε σε θέση το συντομότερο δυνατό να προσφέρουμε στους εξυπηρετούμενους ηλικιωμένους τις μέγιστες παροχές σε σύγχρονες ανακαινισμένες υποδομές.»

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.