1 θετικό αποτέλεσμα μετά από 129 τεστ κορωνοϊού στην Ιεράπετρα – Προγραμματισμός για νέα τεστ σε Στόμιο και Μακρύ Γιαλό


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 12 Απριλίου 2021 by energinews (admin)

Με αλλαγές της τελευταίας στιγμής και μικρή συμμετοχή, και αυτή τη φορά, ολοκληρώθηκε η διαδικασία των rapid test που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στην Ιεράπετρα.

Ο έντονος αέρας που σήμερα πνέει στην περιοχή απέτρεψε το συνεργείο του ΕΟΔΥ να προχωρήσει στην διαδικασία των τεστ πίσω από το παλιό Δημαρχείο και έτσι την τελευταία στιγμή η δράση μεταφέρθηκε στο κλειστό γυμναστήριο, όπου και τις προηγούμενες 3 φορές είχαν γίνει τα τεστ στην πόλη.

Τελικά 129 άτομα προσήλθαν μέχρι το μεσημέρι στο κλειστό και απ’ αυτά ένα άτομο ήταν θετικό στον κορωνοϊό.

Όπως λέει η αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μ. Ρουμελιωτάκη, στο Ράδιο Λασίθι όσοι δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα για το αποτέλεσμα των τεστ που έκαναν, θα ενημερωθούν σύντομα, όμως πιθανότατα το άτομο που ήταν θετικό έχει ενημερωθεί, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Παράλληλα όπως είπε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στα πλαίσια πρόληψης έχει στον προγραμματισμό του να κάνει σύντομα ακόμα δύο δράσεις με τεστ στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Μακρύ Γιαλού και του Στομίου. Οι αποφάσεις δεν έχουν παρθεί ακόμα για το αν και πότε θα γίνουν αυτές οι δύο δράσεις, όμως πιθανότατα θα υπάρξουν ανακοινώσεις μέχρι την Τετάρτη.

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.