1ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 19 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Ο Αθλητικός Όμιλος Χερσονήσου και η Ακαδημία Χερσονήσου διοργανώνουν από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου έως την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου το 1ο Πανελλήνιο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά και το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου Χερσονήσου.

Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Χερσονήσου, η Κοινωφελής Εταιρεία Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) και το ξενοδοχείο LYTTOS (με τις κτιριακές και αθλητικές εγκαταστάσεις του).

Το τουρνουά και το σεμινάριο γίνονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Θα λάβουν μέρος ακαδημίες επαγγελματικών κατηγοριών:

ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ ΠΑΟ, ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ.

Καθώς και ερασιτεχνικών σωματείων από όλη την ΚΡΗΤΗ:

ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ, ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΙΝΕ, ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ, ΠΟΑ, GERARDS-PAPADAKIS, LIDO, ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΑΟΑΝ, ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ, ΡΩΜΑΝΟΣ, ΜΟΧΟΣ, JUVENTUS CRETA, ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ.
Oι αγώνες θα διεξάγονται από την Παρασκευή στις 15:00 έως την Δευτέρα στις 16:00 και θα χρησιμοποιηθούν τα δημοτικά γήπεδα Χερσονήσου 11Χ11 και 9Χ9 καθώς και τα  γήπεδα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου LYTTOS BEACH.

Εκτός του αγωνιστικού προγράμματος θα περιλαμβάνει και διάφορες πολιτιστικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες όπως: εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, επίσκεψη στο AQUARIUM, κρητική Βραδιά και συγκέντρωση ρουχισμού και ειδών ανάγκης για την ΣΤΕΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ.

Οι αγώνες θα γίνονται με αναγνωρισμένους διαιτητές, επίβλεψη γιατρών και διασωστών.

To 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου Χερσονήσου θα λάβει χώρα την Παρασκευή και ώρα 20:30 έως 23:00 στο ξενοδοχείο της διοργάνωσης LYTTOS. Ομιλητές θα είναι οι:

*ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ (ψυχολόγος-επικοινωνιολόγος, επιστ.συν.UEFA-FIFA-ΕΠΟ και ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ YOUTH)

*ΛΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (προπονητής τ/φ ΠΑΕ ΟΦΗ)

*ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ(τεχνικός διευθυντής δικτύου ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ)

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.