Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ενθουσιάστηκε με το συλλεκτικό υπεραιωνόβιο ελαιόλαδο του Επτάστικτου [βίντεο]

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 30 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Ως μια πολύ καλή ευκαιρία για την προώθηση του συλλεκτικού ελαιολάδου της Επτάστικτος είδαν οι άνθρωποι του Συλλόγου τα εγκαίνια του ξενοδοχείου της Μirum στον Άγιο Νικόλαο και έτσι παρευρέθηκαν εκεί, παρουσιάζοντας και δωρίζοντας και παρουσιάζοντας τις συσκευασίες του ελαιολάδου από τις υπεραιωνόβιες ελιές.

Ένας από τους παρευρισκόμενους στα εγκαίνια ήταν και ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνης Γεωργιάδης, και ήταν αυτός που μάλλον έδειξε το περισσότερο ενδιαφέρον λόγω της ιστορικής σημασίας που έχει η συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Το μέλος του Επτάστικτου Μάνος Καλύβας, μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι για όσα έγιναν στα εγκαίνια αναφέροντας πως η πρωτοβουλία στέφθηκε με επιτυχία και έφερε αμέσως κάποια αποτελέσματα, αφού από την επόμενη ημέρα ο Σύλλογος δέχθηκε τηλεφωνήματα από κάποιους επιχειρηματίες οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν να μάθουν περισσότερα για το ελαιόλαδο και ενδεχομένως κάποιες από αυτές τις επαφές να καταλήξουν σε συμφωνίες.

Σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή ήταν όπως αποδυκνείεται και ο Υπουργός κ. Γεωργιάδης ο οποίος την Κυριακή το πρωί, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί εκθείασε την πρωτοβουλία του Επτάστικτου στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και μίλησε για τη σημασία της ανάδειξης ενός ελαιολάδου το οποίο παράγεται από ελιές ηλικίας 1.500 κατά μέσο όρο, αλλά και την ανάδειξη της αρχαίας Μινωικής Ελιάς του Καβουσίου, ηλικίας 3.500 ετών για την οποία επίσης ενημερώθηκε.

Μάλιστα όπως λέει ο κ. Καλύβας, το επόμενο ραντεβού με τον κ. Γεωργιάδη κλείστηκε απευθείας στην Αρχαία Ελιά με τον Υπουργό να αναφέρει στους ανθρώπους του Επτάστικου πως στην επίσκεψή του στην περιοχή θα έχει στο πρόγραμμα και μια επίσκεψη στο συγκεκριμένο μνημείο.

 

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.