«Όσκαρ» στην απάτη είχε ο γιατρός που ήταν διπλοπαντρεμένος σε Κρήτη και Εύβοια

«Όσκαρ» στην απάτη είχε ο γιατρός που ήταν διπλοπαντρεμένος σε Κρήτη και Εύβοια
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 5 έτη by energinews (admin)

Διάλεξε… απατεώνα για το μαϊμού-γάμο ο γιατρός που έχει προκαλέσει σάλο

Νέες αποκαλύψεις για το γιατρό που έχει προκαλέσει σάλο καθώς αποφάσισε να «παντρευτεί» την ερωμένη του, ενώ είχε – ήδη – σύζυγο, καθώς και δύο παιδιά στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το evialead.gr, ο απατεώνας γιατρός επέλεξε… δεύτερο απατεώνα για να πραγματοποιήσει το «μαϊμού» γάμο αφού είχε πλαστές ταυτότητες!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα πρόκειται για καρδιολόγο και μάλιστα πανεπιστημιακής καριέρας που φέρεται να τέλεσε τον μαϊμού -γάμο στη Χαλκίδα. Είναι ιδιαίτερα γνωστός στους ιατρικούς κύκλους και θεωρείται ένας από τους καταξιωμένους επιστήμονες στο χώρο του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες ο καρδιολόγος έχει στην κατοχή του 4 ταυτότητες, οι οποίες είναι πλαστές.

Παράλληλα διερευνάται με προσοχή η υπόθεση καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμα στοιχεία και δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν κι άλλοι μαϊμού- γάμοι και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Η απίστευτη υπόθεση

Υπενθυμίζεται ότι ο παντρεμένος γιατρός και πατέρας δύο παιδιών, του οποίου η οικογένεια βρίσκεται στην Κρήτη, αποφάσισε ότι ένας γάμος δεν του αρκεί και «παντρεύτηκε» τη δεύτερη εκλεκτή της καρδιάς του, με ένα  «μαϊμού»- γάμο στη Χαλκίδα. Ο γάμος όμως δεν πήγε καλά. Έτσι, η δεύτερη σύζυγος του γιατρού, μετέβη στο Δημαρχείο Χαλκίδας προκειμένου να παραλάβει το διαζευκτήριο, όπου οι υπάλληλοι του Δήμου, βλέποντας το έγγραφο διαπίστωσαν ότι ήταν πλαστογραφημένο!

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.