Όλα έτοιμα για τον ραδιομαραθώνιο ενίσχυσης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 6 Απριλίου 2020 by energinews (admin)

Η πρωτόγνωρη σε όλους οδυνηρή περιπέτεια της πανδημίας από τον Covid 19 προκάλεσε  την αμηχανία του άγνωστου, την αγωνία και τον φόβο για το τι επέρχεται τις επόμενες μέρες, ακόμα και την απογοήτευση σε πάρα πολλούς , ότι δεν μπορούμε να αμυνθούμε στη μεγάλη μεταδοτικότητα αυτού του ιού. Όμως ΜΠΟΡΟΥΜΕ και θα το πράξουμε. Με ατομική και συλλογική ευθύνη.

Τώρα  καλούμαστε ως κοινωνία πολιτών της Νότιο-ανατολικής Κρήτης να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους , που μας έχουν ανάγκη. Στους ευπαθείς συγγενείς και συμπολίτες μας, στους μοναχικούς και φτωχούς συνανθρώπους μας,  σ΄ αυτούς που θα νοσήσουν και θα χρειαστούν την υποστήριξη του Νοσοκομείου μας.

Πάντα εφαρμόζοντας τους κανόνες που μας υποδεικνύουν οι εντεταλμένοι φορείς της πολιτείας.

Ως Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, με συνέπεια θα σταθούμε δίπλα και υποστηρικτικά με κάθε τρόπο σε όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας. Ευχαριστώντας τους για το κουράγιο και την αυτοθυσία τους, πρέπει να μεριμνήσουμε αφ ενός για την ασφάλεια τους και αφ ετέρου για την ηθική και ψυχολογική υποστήριξη τους στον αγώνα που καλούνται να πραγματοποιήσουν. Γι αυτό και στον αγώνα αυτό, δεν πρέπει να τους αφήσουμε ούτε απροστάτευτους,  ούτε άοπλους.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ.

Ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, γνωρίζοντας τη δεινή οικονομική συγκυρία, απευθύνεται σε όλους, άτομα, νοικοκυριά, συλλογικότητες, εταιρίες, επιχειρήσεις και φορείς. Την Τρίτη 7 Απριλίου καλούμε όλο το λαό της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ιεράπετρας   σε συστράτευση στήριξης του Νοσοκομείου. Με ότι ποσό μπορεί ο καθένας. Με μικρό συμβολικό ποσό ή μεγαλύτερο ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε ατόμου ή φορέα, στέλνουμε το μήνυμα ότι δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια για να δεχθούμε τις συνέπειες αυτού του αόρατου εχθρού. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ.

Ετοιμαζόμαστε λοιπόν, για ένα μεγάλο, παλλαϊκό ραντεβού με ραδιομαραθώνιο, όπου όλοι μαζί  θα αποδείξουμε τη συλλογική μας ευθύνη και ευαισθησία.

Αυτή την φορά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών οι προσφορές θα γίνονται τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά σε λογαριασμό του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρα που θα γίνει γνωστός αργότερα, ενώ την προσπάθεια θα ενισχύσουν εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού που θα βρίσκονται στα γραφεία του Συλλόγου, θα δέχονται τηλεφωνήματα και δωρεές με την προϋπόθεση ότι θα τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας

Το αυριανό πρόγραμμα του ραδιομαραθωνίου:

9.00-10.00 π.μ. στο Ράδιο Βερενίκη
10.00-11.00 π.μ. στον ΗΧΩ F Μ
11.00-12.00 στο ΡΑΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙ
12.00-13.00 στον ΠΛΑΝΕΤ

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.