Όλα έτοιμα για την έναρξη των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Λασίθι

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 8 Ιανουαρίου 2021 by manos (seo)-admin

Από χθες και το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, θα έχουν ολοκληρωθεί τα rapid τεστ στους εκπαιδευτικούς που θα βρεθούν εκ νέου στις σχολικές αίθουσες μετά το 15μερο των γιορτών. Ειδικά για εκείνους που επιστρέφουν από άλλες περιφερειακές ενότητες το τεστ θεωρείται επιβεβλημένο.

Όσο για τις διαδοχικές ώρες προσέλευσης και αποχώρησης ο Δ/ντης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Μακράκης τόνισε στο Ρ.Λ. ότι αυτές είναι υποχρεωτικές να ρυθμιστούν για να αποτραπεί ο συνωστισμός έξω από τα σχολικά κτίρια. Την Παρασκευή το πρωί έγινε συνεδρίαση των συλλόγων διδασκόντων σε κάθε σχολείο για να οριστουν και να ανακοινωθούν αυτά τα ζητήματα στους γονείς. Και οι ώρες των διαλειμμάτων δε θα συμπίπτουν για όλα τα τμήματα των σχολείων.

Κατά τις πρώτες μέρες της λειτουργίας των σχολείων θα διατεθούν στα παιδιά από δύο μάσκες στο καθένα αυτή τη φορά «στα μέτρα τους». Το ίδιο θα γίνει και στους εκπαιδευτικούς. Επίσης οι σχολικές καθαρίστριες έχουν αναλάβει από σήμερα δράση καθαριότητας εσωτερικών και εξωτερικών χώρων καθώς και απολύμανσης.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.