Ψηφιακή υποβολή και καταχώρηση αιτήσεων ιατρών για ειδίκευση


0
(0)

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα λειτουργήσει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων ιατρών για ειδίκευση μετά των προβλεπόμενων κατά περίπτωση δικαιολογητικών σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί από τη σελίδα της Περιφέρειας Κρήτης και στα ηλεκτρονικά αιτήματα πολιτών (https://eservices.crete.gov.gr/) θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά ως συνημμένα αρχεία (ευκρινή και ευανάγνωστα).

Η αίτηση και η υπεύθυνη δήλωση θα τυπώνονται από τον παρακάτω σύνδεσμο, θα συμπληρώνονται και θα ανεβαίνουν επίσης ως συνημμένα αρχεία:

https://www.crete.gov.gr/category/thelo-na-eksypiretitho/geniki-dieythinsi-dhmosias-ygeias-koinonikis-merimnas-eksyphretisi/dieythynsi-dimosias-ygeias/tmima-ypiresion-kai-epaggelmaton-ygeias/eggrafi-se-lista-anamonis-gia-eidikeysi_entypa/

Επίσης, σημαντική είναι η έγκαιρη απόκτηση κωδικών taxisnet από τους ενδιαφερόμενους ιατρούς, γιατί οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά και μόνο με τους κωδικούς taxisnet.

Τέλος, κρίνεται απαραίτητη η συμπλήρωση όλων των πεδίων στη στήλη «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΡΗΣΤΗ» αν δεν είναι ήδη ενημερωμένα για την καλύτερη επικοινωνία σε περίπτωση που απαιτηθεί.

                                                                                                    

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *