Ψαρονέφρι με σπανάκι


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 6 Σεπτεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Υλικά

 2-3 μερίδες

  1. 1 ψαρονέφρι κομμένο σε φετούλες
  2. 1 κρεμμυδάκι πράσινο
  3. 1 κούπα σπανάκι κατεψυγμένο
  4. 1 σκ. σκόρδο
  5. Λεμόνι, πιπέρι, αλάτι, θυμάρι
  6. Λάδι
  7. 1/2 φλυτζάνι νερό

Εκτέλεση

  1. Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε το ψαρονέφρι για 5-6 λεπτά αφού πρώτα το έχουμε πλύνει και το έχουμε κόψει. Προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, το σπανάκι, τα μπαχαρικά και το νερό και αφήνουμε να σιγοβράζει για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.

    Ψαρονέφρι με σπανάκι φωτογραφία βήματος 1Ψαρονέφρι με σπανάκι φωτογραφία βήματος 1Ψαρονέφρι με σπανάκι φωτογραφία βήματος 1
  2. Μετά το πέρας του χρόνου, ανεβάζουμε την εστία στο φουλ για λίγο και μόλις δούμε οτι έμεινε το φαγητό με το λαδάκι του, προσθέτουμε χυμό λεμόνι και σβήνουμε αμέσως. Αποσύρουμε από την φωτιά και σερβίρουμε με ρύζι.

    Ψαρονέφρι με σπανάκι φωτογραφία βήματος 2Ψαρονέφρι με σπανάκι φωτογραφία βήματος 2Ψαρονέφρι με σπανάκι φωτογραφία βήματος 2

cookpad.com

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.