Ψήφισμα εναντίον του Κ. Παραγκαμιάν από το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 26 Μαΐου 2022 by manos (seo)-admin

Σε ένα ψήφισμα εναντίον του συντονιστή της Επιτροπής Διαχείρισης της Χρυσής, Καλούστ Παραγκαμιάν το οποίο προτάθηκε από τη Δημοτική αρχή, κατέληξε κατά πλειοψηφία η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας στην οποία υπήρχε τακτικό θέμα για έκδοση ψηφίσματος σχετικά με τη νήσο Χρυσή.

Όπως φάνηκε από τη χθεσινή συζήτηση στόχος του ψηφίσματος ήταν να στηριχθεί η μήνυση που κατέθεσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας εναντίον του κ. Παραγκαμιάν θεωρώντας ότι τον στοχοποίησε σε δηλώσεις του, αλλά επίσης καταγράφεται το αίτημα για απομάκρυνση του κ. Παραγκαμιάν από τη θέση του συντονιστή της Επιτροπής για τη Διαχείριση του Σχεδίου Δράσης της νήσου Χρυσής.

Το ψήφισμα πέρα από την δημοτική αρχή έγινε δεκτό από την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων που ήταν παρόντες με την παράταξη του Α. Πανταζή να καταθέτει δικό της ψήφισμα το οποίο αφορούσε διαχειριστικά ζητήματα και προτάσεις για τη νήσο Χρυσή χωρίς, όπως αναφέρει ο ίδιος στο Ράδιο Λασίθι, να εμπλέκεται στην προσωπική σύγκρουση Καλαντζάκη-Παραγκαμιάν.

Για το θέμα μίλησε στο Ράδιο Λασίθι η αντιδήμαρχος Χρύσα Χατζημαρκάκη η οποία εκπροσώπησε τον Δήμαρχο στη χθεσινή συνεδρίαση αναφέροντας πως το ψήφισμα το οποίο εκδόθηκε θα είναι ένα ακόμα όπλο στην υπεράσπιση του Δημάρχου στο πρόσωπο του οποίου βάλλεται όλο το Δημοτικό Συμβούλιο από τον κ. Παραγκαμιάν ο οποίος είχε αφήσει υπονοούμενα ότι συμβαίνουν παράτυπες επιχειρηματικές δραστηριότητες στη Χρυσή.

Παράλληλα το αίτημα για απομάκρυνσή του από την θέση του συντονιστή της Επιτροπής έρχεται σαν συνέχεια και άλλων νομικών ενεργειών στις οποίες έχει προβεί ο Δήμος Ιεράπετρας με σκοπό να ανατρέψει την απόφαση για περιορισμό της επισκεψιμότητας το φετινό καλοκαίρι στη Χρυσή.

 

22

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.