Ψάχνουν την επιδότηση για τον θρυμματιστή λιόκλαδων


0
(0)

“Χάθηκαν” οι Κρητικοί αγρότες στο χάος της γραφειοκρατίας…

Μετά το πρόσφατο ρεπορτάζ για την επιδότηση μηχανήματος θρυμματισμού των λιόκλαδων, είδαμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους παραγωγούς.

Ρωτούν οι άνθρωποι τι ισχύει ως προς τις επιδοτήσεις που δίνει η Ε.Ε. Η εφημερίδα “Ν.Κ.” έχει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το μηχάνημα αυτό επιδοτείται μόνο μέσω της ένταξης του ενδιαφερομένου σε πρόγραμμα σχεδίων βελτίωσης.

Όμως, οι παραγωγοί που επικοινώνησαν μαζί με την εφημερίδα ζητούν να υπάρξουν πιο ευέλικτες πολιτικές. Και να μη χρειάζεται ένας παραγωγός να ενταχθεί σε σχέδιο βελτίωσης για να μπορεί να είναι δικαιούχος επιδότησης ενός τέτοιου μηχανήματος.

Μην ξεχνάμε ότι έτσι το κάψιμο των κλαδιών θα σταματήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Και αυτό, με ό,τι συνεπάγεται για το ίδιο το περιβάλλον, αλλά και για τον εμπλουτισμό των εδαφών μας. Είναι πολύ σοβαρό τα γεωργικά υπολείμματα να επιστρέφουν στη γη με τη μορφή θρυμματισμένης πρώτης ύλης.

πηγη:www.neakriti.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *