Χ. Χατζημαρκάκη: Ακόμα μια κατηγορία για κάτι που ψήφισε η παράταξη του Α. Πανταζή


0
(0)

Απάντηση στα όσα καταλογίζει στη Δημοτική Αρχή η παράταξη του Α. Πανταζή σχετικά με το χρέος που υπάρχει προς κάποιον εργολάβο δίνει με ανακοίνωσή της η αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας, Χρύσα Χατζημαρκάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από τα όσα επιλέγετε κ. Πανταζή να δημοσιεύσετε εσείς και η παράταξή σας γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι πέρα από το ότι αδυνατείτε να κατανοήσετε τις βασικές ανάγκες και λειτουργίες των υπηρεσιών, δε ξέρετε και τι ψηφίζετε.

Σας θυμίζω λοιπόν ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο της 6ης Οκτωβρίου 2021 ψηφίσατε ένα “Δικαστικό Συμβιβασμό” (αρ. απόφασης 137), πράγμα που πρακτικά σημαίνει, ότι συντάσσεται ένα Πρακτικό το οποίο επικυρώνεται από το Δικαστή και ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ η Δίκη.

Ουσιαστικά, συμβιβαζόμαστε και πληρώνουμε δαπάνες που αποδεδειγμένα με βάση εισηγήσεις της Υπηρεσίας αλλά και αποφάσεις Προέδρων έχουν πραγματοποιηθεί για να εξυπηρετήσουν έκτακτες και κατεπείγουσες ανάγκες.

Το Υπουργείο εσωτερικών αναγνωρίζοντας το “κενό” νόμου για την κάλυψη τέτοιων αναγκών επιχορηγεί τους Δήμους.
Ο Δημότης ΔΕΝ επιβαρύνεται.

Κερδίσαμε και διατηρούμε άριστες σχέσεις συνεργασίας με τους πολυάριθμους προμηθευτές και συνεργάτες μας.

Λυπάμαι πραγματικά για το πόσο χαμηλά επιλέγετε να πέφτετε κάθε φορά και επινοώντας ασταθείς λόγους να μας διαβάλλετε, ελαφρά τη καρδία, επαγγελματικά αλλά και ηθικά.

Κ. Πανταζή δε θα αφήσουμε τις δεξαμενές μας χωρίς νερό και το βιολογικό μας να ξεχειλίζει όσο και αν θα εξυπηρετούσε κάποιους.

Τα παρασκήνια και οι “σκοτεινές διαδρομές” αφορούν μόνο εσάς και τον τρόπο που κινείστε και ενεργείτε.

Η αντιδήμαρχος
Χρυσούλα Χατζημαρκάκη»

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.