Χότζογλου στον realfm 97,8: Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν φαγητό για τα παιδιά τους

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 24 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Για την τραγική κατάσταση, με την οποία βρίσκονται αντιμέτωποι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι στα νησιά, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Άκη Παυλόπουλου, ο κ. Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ), με αφορμή το περιστατικό λιποθυμίας ενός 9χρονου κοριτσιού από την πείνα στη Ρόδο.

«Φωνάζουμε μέρες ότι θα πάμε σε τέτοιες καταστάσεις. Το υπουργείο Εργασίας δεν έχει ξεκαθαρίσει με μία συμπληρωματική εγκύκλιο πως πρέπει να γίνουν οι επαναπροσλήψεις. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, από μεριά της, δεν καταλαβαίνει ότι η κρίση αυτή τους επηρεάζει όλους, ακόμη και τους εργαζόμενους και όχι μόνο τα επιχειρηματικά συμφέροντα» ανέφερε ο κ Χότζογλου.

Και συνέχισε: “Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης είναι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι να μην έχουν να πάρουν φαγητό για τα παιδιά τους, να υπάρχουν εξώσεις σε σπίτια και διακοπές ηλεκτροδότησης”.

“Καλούμε κυβέρνηση και ξενοδόχους, για να μη φτάσουμε στα χειρότερα, να προχωρήσουν τη διαδικασία επαναπρόσληψης των ξενοδοχοϋπαλλήλων, έστω για να έχουν το εισόδημα των 534 ευρώ”, τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΕΤ.

Ακούστε το ηχητικό

Module cannot be rendered as the requested content is not (longer) accessible. Contact the administrator to get access.

real.gr

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.