Χωρίς προβλήματα και χωρίς κανένα θετικό self-test η επιστοφή των μικρών μαθητών στα σχολεία του Λασιθίου


0
(0)

Επανεκκίνηση σήμερα για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης μετά από καιρό και τα πράγματα στο νομό Λασιθίου πέρα από κάποια μικροπροβλήματα, κύλησαν ομαλά για τους μαθητές των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων του νομού οι οποίοι για πρώτη φορά είχαν την υποχρέωση να προσέλθουν στο σχολείο με αρνητικά self-tests.

Τα μοναδικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν αφορούσαν κάποιους γονείς που δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν την ηλεκτρονική διαδικασία συμπλήρωσης των απαραίτητων εγγράφων, κάποιες περιπτώσεις αλλοδαπών οι οποίοι δεν καταλάβαιναν τι έπρεπε να συμπληρώσουν, αλλά και κάποιους γονείς με χειρόγραφες βεβαιώσεις που δεν έγιναν δεκτές από σχολεία και έπρεπε να επανασυμπληρωθούν. Προβλήματα που ξεπεράστηκαν με τη βοήθεια των διευθύνσεων των σχολείων, ενώ όπως λέει ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μακράκης στο Ράδιο Λασίθι πλέον όλοι οι διευθυντές έχουν έτοιμα έγγραφα για να μοιράζουν στους γονείς που αντιμετωπίζουν τυχόν προβλήματα.

Έτσι η πρώτη σχολικά μέρα ξεκινά χωρίς απουσίες τόσο για μαθητές αλλά και για εκπαιδευτικούς αφού δεν παρουσιάστηκε κανένα θετικό self-test από μαθητές, ενώ σε όλο το νομό υπήρξε μόνο μια περίπτωση γονέα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας που δεν δέχθηκε να κάνει το self-test στο παιδί του, το οποίο δεν έγινε δεκτό.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *