Χωρίς πολλές απαντήσεις με δεσμεύσεις για επανεξέταση των κομμένων επιδοτήσεων αποχωρούν οι αγρότες


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 5 Νοεμβρίου 2021 by manos (ceo)-admin

Βροντερό ήταν το παρών περίπου 1.500 αγροτών και κτηνοτρόφων της Κρήτης στην Αθήνα, όπου βρέθηκαν σήμερα Παρασκευή προκειμένου να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η πολυπληθής αντιπροσωπεία από την Κρήτη, βρέθηκε και στο Σύνταγμα με τους αγροτοκτηνοτρόφους να ζητούν αλλαγές στην ΚΥΑ για την κατανομή των βοσκοτόπων που επιφέρει αλλαγές στα κριτήρια καταβολής των κτηνοτροφικών επιδοτήσεων. Παράλληλα, θέτουν το ζήτημα της αύξησης του κόστους παραγωγής ενώ ζητούν να επιλυθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 09.00, αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων κάθισαν στο τραπέζι του διαλόγου, στο υπουργείο και λόγω απουσίας εκτός Αθηνών του υπουργού, οι παριστάμενοι συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμο Κεδίκογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agronews.gr οι Κρητικοί αγροτοκτηνοτρόφο φεύγουν από την Αθήνα χωρίς ουσιαστικές απαντήσεις επί των θεμάτων που καίνε τον αγροτικό κόσμο με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σίμο Κεδίκογλου να παραπέμπει τα αιτήματα που αφορούν με τις κομμένες ενισχύσεις σε επιτροπή τεχνοκρατών που θα επανεξετάσει την υπόθεση.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.