Χωρίς εφημερεύοντα φαρμακεία τις Κυριακές ο Μακρύ-Γιαλός


0
(0)

Χωρίς εφημερεύοντα φαρμακεία τις Κυριακές βρίσκεται ο Μακρύ-Γιαλός. Σύγχυση επικρατεί στους κάτοικους της περιοχής, οι οποίοι επιθυμούν να αλλάξει το καθεστώς αυτό, καθώς η υγειά είναι πάνω από όλα. Για τυχών φαρμακευτική ανάγκη δεν ξέρουν που θα απευθυνθούν εκείνη την ημέρα. Επίσης, οι μαθητές δεν μπορούν να προμηθευτούν τις Kυριακες τα self test τους και επιπλέον η κατάσταση αυτή είναι ένα πρόβλημα και για τους τουρίστες.

Στο Ράδιο Λασίθι 92,3 μίλησαν σήμερα για το θέμα αυτό αρχικά ο κ. Βρυγιωνάκης (Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού και της Κοινότητας Αγίου Ιωάννη), έπειτα ο κ. Καλδής  (Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου), ο οποίος πιστεύει, ότι χρειάζεται μια νομοθετική αρχή για την ύπαρξη εφημερίας κάθε Κυριακής και κλείνοντας το θέμα ο κ. Αργύρης Πανταζής δεσμεύτηκε, ώστε από κοινού με τον Δήμο να ρυθμιστεί το σημαντικό θέμα αυτό, καθώς μέχρι τώρα δεν ήταν ενήμερος για την κατάσταση αυτή.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *