Χωρίς αποτέλεσμα και η χθεσινή συνάντηση στον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας


0
(0)

Συνεχίζει να βρίσκεται σε εκκρεμότητα το θέμα της συνέχειας του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου της Ιεράπετρας, μετά και τη χθεσινή σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου της Ελεγκτικής Επιτροπής, Παναγιώτη Μπαλοθιάρη.

Όπως είπε ο ίδιος στο Ράδιο Λασίθι, στη χθεσινή επαφή που έγινε με όλα τα μέλη που εξελέγησαν για το ΔΣ, φάνηκε πως κοινή άποψη όλων είναι πως ο Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, δεν πρέπει να κλείσει και πρέπει να συνεχίσει δυνατότερος από πριν, υπάρχουν όμως άλλες αντιλήψεις για το πως αυτό θα συμβεί, ανάμεσα στις δύο πλευρές που έχουν σχηματιστεί.

Πλέον, αυτό που θα συμβεί είναι να συγκληθεί μια γενική συνέλευση ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες, χωρίς ακόμα να υπάρχει συμφωνία για το ποια θα είναι αυτή.

Η μια πλευρά που υποστηρίζεται από την Κατερίνα Τσικαλουδάκη, υποστηρίζει πως ο Σύλλογος μπορεί να λειτουργήσει μετά τις παραιτήσεις των 4 μελών, με εκλογή άλλων μελών που θα αποφασίσουν οι υπόλοιποι, ενώ η άλλη πλευρά του Μιχάλη Μαλλιωτάκη, πως πρέπει να γίνει σύσταση ενός προσωρινού ΔΣ με σκοπό να επαναληφθούν οι εκλογές.

Ζητήματα για τα οποία έχει ζητηθεί νομική βοήθεια, διαφορετική από τις δύο πλευρές, προκειμένου να ερμηνευτεί το καταστατικό του Συλλόγου και να φανεί τελικά πως θα συνεχίσει ο Σύλλογος.

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *