Χταποδάκι ψητό, η νοστιμιά της κατσαρόλας!


0
(0)

Με ουζάκι; Με κρασάκι; Το ψητό χταποδάκι ταιριάζει με ό,τι και να το συνδυάσετε. Μια εύκολη άλλα και νοστιμότατη συνταγή που θα την αγαπήσει κάθε λάτρης της ελληνικής ψαρο-κουζίνας!

Υλικά Συνταγής
1 χταπόδι μικρο
¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο
ξύδι
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
Αρχικά καθαρίζουμε το χταπόδι μας.

Το βάζουμε σε μια κατσαρόλα χωρίς νερό και μόλις αρχίσει να ζεσταίνεται, θα αρχίσει να βγαίνει το ζουμί του.

Προσθέτουμε λίγο ξίδι, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει.

Βγάζουμε το χταπόδι από την κατσαρόλα και το αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε την ρίγανη μας και το τοποθετούμε σε ένα ταψί, το οποίο έχουμε λαδώσει από πριν.

Το βάζουμε στο grill και μόλις είναι έτοιμο το κόβουμε σε κομματάκια, το σερβίρουμε σε μια ωραία πιατέλα και προσθέτουμε από πάνω το λαδόξιδο.

Και αυτό ήταν το χταποδάκι μας είναι έτοιμο.

Καλή μας απόλαυση!

πηγη:supersyntages.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *