«Χτένισαν» τη Νίκαια για να βρουν τον αγνοούμενο Ηρακλειώτη Νίκο Μουλακάκη


Reading time: 2 Minutes

Τελευταία ενημέρωση 2 Φεβρουαρίου 2019 by energinews (admin)

Ποιοι πιστεύουν ότι ο Ηρακλειώτης είναι άστεγος και κοιμάται σε νοσοκομείοΜετά τις πρώτες μαρτυρίες ότι ο αγνοούμενος Νίκος Μουλακάκης φέρεται να είναι άστεγος και να κινείται στην περιοχή του Πειραιά, το «Φως στο Τούνελ» ξεκίνησε έρευνα με την ελπίδα να οδηγηθεί στα ίχνη του. Δυστυχώς όμως το μυστήριο περιπλέκεται αφού ο Ηρακλειώτης παραμένει άφαντος.

Στην περιοχή της Νίκαιας του Πειραιά βρέθηκε δημοσιογράφος  της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» με τη μονάδα  εξωτερικών ερευνών, το βράδυ της Παρασκευής 1η Φεβρουαρίου. Στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής έφταναν συνεχώς πληροφορίες, πως ένας ταλαιπωρημένο άνδρα που μοιάζει καταπληκτικά στον Νίκο Μουλακάκη από το Ηράκλειο, κυκλοφορεί στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ο δημοσιογράφος στην επιτόπια έρευνα έδειξε την φωτογραφία του σε οδηγούς ταξί, υπαλλήλους καφετεριών, ιδιοκτήτες περιπτέρων, αλλά και σε φύλακες του νοσοκομείου. Ο ρεπόρτερ ερεύνησε και άλλα σημεία όπου συχνάζουν άστεγοι συμπολίτες μας, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Αρνητικές ήταν και οι απαντήσεις σύμφωνα με το anikolouli.gr από τους χώρους σίτισης και φιλοξενίας των Δήμων Αθηνών και Πειραιώς.

Νίκαια: Τον είδα άστεγο να κοιμάται στο νοσοκομείo

Το βράδυ της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η αναζήτηση του, φίλη της εκπομπής βρέθηκε στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, για να εξεταστεί.

Στον χώρο της αναμονής κοιμόντουσαν άστεγοι που ήθελαν να προστατευθούν από το κρύο. Παρατήρησε ανάμεσα τους έναν άνδρα με καταπληκτική ομοιότητα με τον αγνοούμενο της Κρήτης. Ήταν εύσωμος, με γκρι κροτάφους, αξύριστος και εμφανώς ταλαιπωρημένος. Κρατούσε μία μπλε τσάντα και δεν μιλούσε σε κανέναν.

Η μάρτυρας παρακολούθησε την εκπομπή της 25ης Ιανουαρίου αρκετές μέρες μετά την προβολή της, μέσω ιντερνέτ. Τότε συνειδητοποίησε πως ο άστεγος που παρατήρησε εκείνο το βράδυ στο νοσοκομείο, έμοιαζε καταπληκτικά με τον άνδρα που αναζητούσε το «Τούνελ» και επικοινώνησε με δημοσιογράφο της ομάδας.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Το βράδυ της Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου 2018, ο Νίκος είπε στον ηλικιωμένο πατέρα του πως θα ταξίδευε στην Αθήνα για να τακτοποιήσει κάποιες δουλειές του. Από τότε τα ίχνη του εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με το «Τούνελ» ο Νίκος είχε εκδώσει εισιτήριο προκειμένου να ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς εκείνη την ημέρα από το λιμάνι του Ηρακλείου στον Πειραιά.Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με στίγματα  που έφτασαν στην εκπομπή, ενισχύουν το ενδεχόμενο ο Νίκος να  βρίσκεται στην Αθήνα.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.