Χρύσα Χατζημαρκάκη: «Εγγυόμαστε και φέτος τη φιλοξενία της AgroExpo στην Ιεράπετρα»


0
(0)

«Απαράδεκτα κρίνουμε συγκεκριμένα δημοσιεύματα ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων μαζικής ενημέρωσης με τίτλο «Όχι του Δήμου στην AgroExpo».

Ο Δήμος Ιεράπετρας όχι μόνο δεν πρόκειται να βάλει ποτέ οποιοδήποτε εμπόδιο στην διοργάνωση της AgroExpo αλλά ως συνδιοργανωτής θα συμβάλλει όπως πάντα στην ομαλή διεξαγωγή της έκθεσης, που αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την πόλη μας.

Ο Δήμος Ιεράπετρας, η Περιφέρεια Κρήτης και το ΕπιμελητήριοΛασιθίου εγγυώνται όπως και κάθε χρόνο την φιλοξενία της AgroExpo στην Ιεράπετρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Επομένως δημοσιεύματα που δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις όχι μόνο μηδενίζουν όλη τη δουλειά και την προσπάθεια που έχει γίνει από το Δήμο για την τεράστια αναβάθμιση των γηπέδων αλλά ταυτόχρονα προσβάλλουν κατάφωρα όλους αυτούς που έχουν εργαστεί και συνεχίζουν να δουλεύουν προς αυτό το σκοπό.

Για όλα τα στάδια και τους αθλητικούς χώρους του Δήμου έχουν δαπανηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα πάνω από 300.000€ και ο σκοπός όλων των εργασιών δεν είναι άλλος από το να απολαμβάνουν οι ομάδες της πόλης, οι αθλητές, οι αθλητικοί σύλλογοι και οι πολίτες άριστες συνθήκες άθλησης σε αξιοπρεπείς υποδομές.

Αναρωτιέμαι λοιπόν το λόγο που επιλέγονται παραπλανητικοί τίτλοι που οδηγούν σε ψευδή συμπεράσματα προσπαθώντας να θίξουν την εικόνα της δημοτικής αρχής.

Τι σκοπό εξυπηρετούν άραγε αλλά και ταυτόχρονα πόσο επικίνδυνες είναι οι απόπειρες παραπληροφόρησης των πολιτώνγια τη διατήρηση της αξιοπιστίας ενός μέσου;

Ας αναλογιστούμε.»

Χρύσα Χατζημαρκάκη

Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας

Πηγη:radiovereniki.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *