Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των κατηχητικών και σχολής Βυζαντινής μουσικής της Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 18 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6:30´ μ.μ., στη δημοτική αίθουσα εκδηλώσεων Ιεράπετρας «Μελίνα Μερκούρη», οι μαθητές των Κατηχητικών Συνάξεων των Ενοριών της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, την οποία πλαισιώνουν η Χορωδία των Ιεροψαλτών και των μαθητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας «Άγιος Ανδρέας ο Κρήτης». 

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης οι μαθητές των Παιδικών και Νεανικών Συνάξεων των Ενοριών της Ιεράπετρας θα παρουσιάσουν παραδοσιακά κάλαντα του Αγίου Δωδεκαημέρου από διάφορες περιοχές της πατρίδος μας, ποιήματα και θεατρική παράσταση με τίτλο «Ένα δένδρο μια φορά» του Ευγενίου Τριβιζά.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας «Άγιος Ανδρέας ο Κρήτης», με τη Χορωδία των Ιεροψαλτών της Ιεράπετρας και μαθητές της Εκκλησιαστικής Μουσικής και των παραδοσιακών μουσικών οργάνων της Σχολής, θα αποδώσουν επίκαιρους ύμνους του Αγίου Δωδεκαημέρου και παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια.

Προσκαλούνται όλοι να παρακολουθήσουν την παραπάνω εκδήλωση ενόψει της μεγάλης εορτής της Γεννήσεως του Σωτήρος Χριστού.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.