Χρηματοδότηση 73.819€ για γεώτρηση ύδρευσης στην κοινότητα Ανατολής

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 2 Απριλίου 2022 by manos (seo)-admin

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, συναντήθηκε στο αντίστοιχο Υπουργείο ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, όπου και συζήτησαν για θέματα που απασχολούν τον Δήμο της Ιεράπετρας, καθώς και για την πορεία  των χρηματοδοτήσεων και των έργων που υλοποιούνται αυτήν την περίοδο. Ο κος Πλακιωτάκης ενημέρωσε τον κ. Καλαντζάκη για την έγκριση της  χρηματοδότησης για την ανόρυξη ολοκληρωμένης υδρευτικής γεώτρησης στη θέση Λειβάδια της Κοινότητας Ανατολής του Δήμου Ιεράπετρας, αίτημα το οποίο είχε υποβάλει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κατά την προηγούμενη επίσκεψή του στην Αθήνα.

Ο κος Καλαντζάκης, κατόπιν, επεσήμανε τα εξής: «Ως Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε εντοπίσαμε τα  πολλά προβλήματα ύδρευσης και άρδευσης που αντιμετώπιζε η Κοινότητα της Ανατολής και για το λόγο αυτό προχωρήσαμε σε μια σειρά από υδρευτικά και αρδευτικά έργα υποδομής. Αφουγκραζόμενοι το πάγιο αίτημα των κατοίκων της Ανατολής, προγραμματίσαμε τη διάνοιξη νέας γεώτρησης στην περιοχή Λειβάδια, σύμφωνα και με τις υποδείξεις των γεωλόγων  και υποβάλαμε αίτημα προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για τη χρηματοδότηση του έργου.

Πλέον μετά τη χρηματοδότηση, προχωράμε άμεσα στη διαδικασία δημοπράτησης τόσο για την κατασκευή της γεώτρησης όσο και του απαιτούμενου εξοπλισμού. Στόχος μας είναι όσο το δυνατόν συντομότερα να είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε τους υπόγειους υδατικούς πόρους της περιοχής και να καλύψουμε  δια παντός τις υδρευτικές ανάγκες της Κοινότητας της Ανατολής.

Ευχαριστώ τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας».

5

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.