Χοιρινές μπριζόλες με γλυκοπατάτες και αχλάδια

Τελευταία ενημέρωση 14 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Συστατικά

  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο, +έξτρα για το ταψί
  • 600 γρ. μπριζόλες χοιρινές, (περίπου 4)
  • 1 κ.σ. θυμάρι, αποξηραμένο
  • 1 κ.σ. δυόσμο, αποξηραμένο
  • 1 κ.σ. εστραγκόν, αποξηραμένο
  • 2 αχλάδια, πλυμένα, κομμένα στα 4
  • 5 σκ. σκόρδο, ολόκληρες
  • 1 γλυκοπατάτα, καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους 1 εκ.
  • αλάτι
  • πιπέρι

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C, στον αέρα.
  • Αλείφουμε ένα ταψί 30×40 εκ. με ελαιόλαδο.
  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τα απλώνουμε ομοιόμορφα στο ταψί.
  • Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά.

Tip

Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε στη συνταγή μας 1-2 πατάτες ή να αντικαταστήσουμε τις γλυκοπατάτες με αυτές.

akispetretzikis.com

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.