
Χοιρινές μπριζόλες με γλυκοπατάτες και αχλάδια
Τελευταία ενημέρωση 14 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)
Συστατικά
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο, +έξτρα για το ταψί
- 600 γρ. μπριζόλες χοιρινές, (περίπου 4)
- 1 κ.σ. θυμάρι, αποξηραμένο
- 1 κ.σ. δυόσμο, αποξηραμένο
- 1 κ.σ. εστραγκόν, αποξηραμένο
- 2 αχλάδια, πλυμένα, κομμένα στα 4
- 5 σκ. σκόρδο, ολόκληρες
- 1 γλυκοπατάτα, καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους 1 εκ.
- αλάτι
- πιπέρι
Tip
Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε στη συνταγή μας 1-2 πατάτες ή να αντικαταστήσουμε τις γλυκοπατάτες με αυτές.
akispetretzikis.com