Χοιρινές μπριζόλες με γλυκοπατάτες και αχλάδια


0
(0)

Συστατικά

  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο, +έξτρα για το ταψί
  • 600 γρ. μπριζόλες χοιρινές, (περίπου 4)
  • 1 κ.σ. θυμάρι, αποξηραμένο
  • 1 κ.σ. δυόσμο, αποξηραμένο
  • 1 κ.σ. εστραγκόν, αποξηραμένο
  • 2 αχλάδια, πλυμένα, κομμένα στα 4
  • 5 σκ. σκόρδο, ολόκληρες
  • 1 γλυκοπατάτα, καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους 1 εκ.
  • αλάτι
  • πιπέρι

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C, στον αέρα.
  • Αλείφουμε ένα ταψί 30×40 εκ. με ελαιόλαδο.
  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τα απλώνουμε ομοιόμορφα στο ταψί.
  • Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά.

Tip

Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε στη συνταγή μας 1-2 πατάτες ή να αντικαταστήσουμε τις γλυκοπατάτες με αυτές.

akispetretzikis.com

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *