**ΧΛΩΡΟΚΟΥΚΙΑ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ**(χοχλιούς)**


0
(0)

Υλικά:

½ φλυτζάνι ελαιόλαδο, μισό κιλό χλωρά κουκιά, 4 αγκινάρες, 1 μεγάλο κρεμμύδι ή ένα ματσάκι κρεμμύδια φρέσκα, μπόλικο άνιθο, σαλιγκάρια δύο χούφτες, αλάτι.

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τα κουκιά από τις ίνες (όπως τα φρέσκα φασολάκια). Καθαρίζουμε και κόβουμε τις αγκινάρες στα τέσσερα. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τον άνιθο. Βάζουμε τα υλικά μας στο σκεύος με το λάδι και σιγοψήνουμε προσθέτοντας 1 ½ ποτήρι νερό. Όταν είναι σχεδόν ψημένα, προσθέτουμε τα σαλιγκάρια, αφού πρώτα τα έχουμε βράσει και καθαρίσει σχολαστικά. Αφήνουμε να αναμιχτούν οι γεύσεις των λαχανικών με τα σαλιγκάρια και το φαγητό μας είναι έτοιμο.

Συνταγών-γευσιγνωσία

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *