Χιονισμένος Ψηλορείτης, ένας μοναδικός προορισμός για μικρούς σκιέρ


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 18 Φεβρουαρίου 2019 by energinews (admin)

Στον κατάλευκο Ψηλορείτη ανέβηκε η Βούλα Νεονάκη για την εκπομπή «Ανδριανή»

Στον πανέμορφο χιονισμένο Ψηλορείτη… ανέβηκε η Βούλα και συγκεκριμένα πήγε στα Λιβάδια, στο καταφύγιο του Μυγερού, όπου εκπαιδευτές του Pierra Creta, μυούν στο ορειβατικό σκι τους μαθητές του Μυλοποτάμου.

Πριν από μερικά χρόνια ούτε καν μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι θα μπορούσαν να οργανωθούν αγώνες ορειβατικού σκι στην Κρήτη. Ο Pierra Creta 2014 ξεκίνησε και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία να οργανώνει εξορμήσεις για σκι στον χιονισμένο Ψηλορείτη και όχι… μόνο!

Η Βούλα, βρήκε τον Μάνο Ρουμελιωτάκη (μέλος της Pierra Creta), ο οποίος της εξομολογείται γιατί ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο άθλημα, για το πόσο συναρπαστικό είναι, αλλά και για τη γοητεία του Ψηλορείτη.

Αθλητές από όλο τον κόσμο

Ο Pierra Creta έφερε στον Ψηλορείτη αθλητές από όλο τον κόσμο και άνοιξε το δρόμο της γνωριμίας των κρητικών με το ορειβατικό σκι, ενώ τώρα για πρώτη φορά υλοποιείται ένα πρόγραμμα της διεθνούς ομοσπονδίας χιονοδρομίας.

Όπως είπε ήθελαν να κάνουν στην Κρήτη κάτι πολύ δυνατό, έναν αγώνα για να γνωρίσουν στην υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και τον κόσμο!

«Θέλουμε να γνωρίσει ο κόσμος ότι η Κρήτη δεν είναι μόνο παραλίες και μπιτς μπαρ. Έχουμε καταφέρει και έχουμε φέτος 185 αθλητές και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα – που ήταν την περασμένη εβδομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ρουμελιωτάκης.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.