Χιονισμένα τα ορεινά της Ιεράπετρας – Εκχιονιστικά κρατούν ανοιχτούς δρόμους στην Καλαμαύκα


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 16 Φεβρουαρίου 2021 by energinews (admin)

Με αρκετές ποσότητες χιονιού έχουν καλυφθεί τα περισσότερα ορεινά σημεία του Δήμου Ιεράπετρας, με τη χιονόπτωση να έχει φτάσει, ανά διαστήματα και στο κέντρο της πόλης, νωρίτερα το πρωί.

Στο Σελάκανο το πρωί με τη θερμοκρασία στους -2 είχε 25 πόντους χιόνι, ενώ αρκετή είναι η χιονόπτωση και στην Καλαμαύκα, όπου από το πρωί επιχειρεί τμήμα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιεράπετρας με σκοπό να κρατηθούν ανοιχτοί οι δρόμοι μέσα στο χωριό και στο τμήμα που συνδέει την κοινότητα με την Ανατολή.

Στο χωριό της Ανατολής, επίσης έχει πέσει χιόνι, όχι τόσο έντονο όσο στις υπόλοιπες περιοχές με τον αρκετό αέρα να μην επιτρέπει να το στρώσει ως συνήθως!

Στα βόρεια του Δήμου οι άνεμοι αυτή την ώρα είναι πάρα πολύ ισχυροί και ειδικά στην Παχειά Άμμο γίνεται σύσταση από τον πρόεδρο της κοινότητας να υπάρχει μεγάλη προσοχή στο παραλιακό μέτωπο αφού το ποτάμι που ξεκινά από τις πηγές του ΧΑ έχει φέρει μεγάλες ποσότητες νερού και άμμου και θα υπάρχει πρόβλημα αν κάποιος προσπαθήσει να το διασχίσει.

Σε επίπεδο νομού ο κ. Γουλιδάκης ανέφερε πως δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα, ενώ αυτή την ώρα στο Οροπέδιο γίνεται επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό ενός ατόμου.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι χαρακτηριστικές από την περιοχή της Ανατολής:

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.