Χηνόπουλος: Ενόχληση από δηλώσεις που εκθέτουν την προσπάθεια του ΔΣ του ΟΦΙ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 26 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Με φανερή την ενόχληση κυρίως από τις δηλώσεις που έγιναν από τον Γιάννη Μάγγο μετά τον αγώνα με τη Βέροια μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος της ομάδας του ΟΦΙ, μετά το χθεσινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στο οποίο ο προπονητής κλήθηκε να δώσει απαντήσεις.

Ο κ. Χηνόπουλος, όπως έκανε και χθες τόσο σε επικοινωνία μαζί μας αλλά και με ανακοίνωση που ακολούθησε, διέψευσε πως υπάρχει ζήτημα απομάκρυνσης του προπονητή όπως γράφτηκε, αλλά αυτό που συνέβη είναι πως ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον προπονητή από τον ίδιο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τόσο για τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα, για την τακτική της ομάδας, αλλά βέβαια και για τις δηλώσεις που έγιναν.

Ο κ. Χηνόπουλος, ανέφερε πως όσα είπε ο προπονητής εξέθεταν τη Διοίκηση, αναφέροντας πως όσοι τα άκουσαν έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα και έτσι δεν υπάρχει θέμα καμιάς παρερμηνείας ή διαστρέβλωσης.

Ανέφερε παράλληλα πως ενόχληση υπάρχει και για το γεγονός πως παίκτες και προπονητής δεν χαιρέτισαν στο τέλος τον κόσμο της ομάδας, θέμα για το οποίο ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ήταν κάτι που ζητήθηκε και από μέλη του ΔΣ.

Το ΔΣ όπως είπε επιφυλάχθηκε στο να λάβει κάποια απόφαση για όσα άκουσε από τον προπονητή, και έτσι η ομάδα προχωρά ως έχει.

Ο κ. Χηνόπουλος ανέφερε επίσης πως στα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, αυτή δεν είναι η πρώτη κρίση που αντιμετωπίζει, όμως πάντα όλοι στην ομάδα έδειχναν υπομονή απέναντι σε διάφορα προβλήματα, και τα θετικά αποτελέσματα του συλλόγου δικαίωσαν αυτή τη στάση. Αυτός η υπομονή όπως είπε είναι και ένας λόγος που θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή σε δηλώσεις απέναντι σε μέλη του Συμβουλίου που έχουν δώσει χρόνο και χρήμα για την ομάδα.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.