Χηνόπουλος: Ένας κύκλος έκλεισε με το Γιάννη Μάγγο, ίσως εντός της ημέρας ο νέος προπονητής

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 2 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Mε το βλέμμα στην επόμενη μέρα και στόχο η ομάδα να ανακάμψει και να τονωθεί η ψυχολογία της βρίσκεται η ομάδα και η διοίκηση του ΟΦΙ μετά την παραίτηση του Γιάννη Μάγγου που βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας τα περασμένα 2,3 χρόνια.

Ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Χηνόπουλος μίλησε στο Ράδιο Λασίθι για όλα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα και οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη.

Η εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Μάγγου όπως είπε είναι δεδομένη και έχει φανεί πολλές φορές, ανέφερε, όμως υπάρχουν και πράγματα τα οποία ο κόσμος δεν γνωρίζει που συνέβαιναν στο εσωτερικό της ομάδας, συσσωρεύτηκαν με τον καιρό και συνέβαλαν στην εξέλιξη αυτή, τονίζοντας πως σε προσωπικό επίπεδο ο ίδιος στεναχωρήθηκε με την εξέλιξη αυτή.

Τόσο η κακή εικόνα του τελευταίου διαστήματος αλλά και οι δηλώσεις που εξέθεσαν το ΔΣ στον περασμένο αγώνα ήταν οι αφορμές που ψύχραναν το κλίμα, και η παραίτηση ήρθε πιθανότατα για λόγους ευθιξίας ανέφερε ο κ. Χηνόπουλος.

Η ομάδα πλέον βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με 2-3 νέους προπονητές και ίσως και μέσα στην ημέρα να γίνει η ανακοίνωση για το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει να συνεχίσει το έργο και το στόχο που έχει ο ΟΦΙ για παραμονή στο πρωτάθλημα της Football League.

Αλλαγές σε πρόσωπα δεν είναι απίθανο να συμβούν μέσα στα Χριστούγεννα, με στόχο την ενίσχυση της ομάδας. με τον κ. Χηνόπουλο να αναφέρει πως ο ίδιος θεωρεί πιθανό πως θα φύγουν παίκτες, όμως αυτό είναι κάτι που θα το χειριστεί αποκλειστικά ο νέος προπονητής και ο νέος αθλητικός διευθυντής που έχει αναλάβει την ομάδα.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.