Χερσαία ζώνη λιμένως Ιεράπετρας


0
(0)
Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη ικανοποίηση, πληροφορηθήκαμε την είδηση του επανακαθορισμού της χερσαίας ζώνης λιμένος. Πρακτικά και ουσιαστικά ένα χρόνιο πρόβλημα των καταστημάτων που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο,λύνεται.

Δε μπορούμε παρά να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τόσο το Δήμαρχο Ιεράπετρας κύριο Καλαντζάκη που έκανε άμεσα πράξη μια προεκλογική του δέσμευση,το Πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου κύριο Ασπραδάκη,το Λιμενάρχη κύριο Παπαδάκη και Φυσικά τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριο Πλακιωτάκη.
Σας διαβεβαιώνουμε επίσης ότι εμείς είμαστε εδώ και πάντα στη διάθεση σας για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε το << επόμενο βήμα>>. Η Ιεράπετρα πρέπει να αποκτήσει την εικόνα που της αρμόζει και η αρχή έγινε.
Τα συγχαρητήρια μας!
Σωματείο Καφέ -Εστίασης
Ιεράπετρας
Ο πρόεδρος
 Μιχελαράκης Εμμανουήλ

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *