Χειροποίητα δώρα προσέφεραν το Κ.Α.Π.Η Δήμου Αγίου Νικολάου και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της Αμμούδας στο Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 19 Δεκεμβρίου 2021 by energinews (admin)

Πρωτότυπες χειροποίητητες δημιουργίες και ευχετήριες κάρτες, προσέφεραν τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Αγίου Νικολάου και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Αμμούδας, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο , στην προσπάθεια τους να συμβάλουν στο έργο του, προσθέτοντας μια “νότα” χαράς και αισιοδοξίας, στους ωφελούμενους της δομής.

Στον χώρο που φιλοξενούνται οι δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί σήμερα, (17/12) η προϊσταμένη του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν κ. Ευγενία Μακρή, η Κοινωνική Λειτουργός MPH κ. Αρετή Σμυρνιωτάκη, η Κοινωνικός Λειτουργός του Παντοπωλείου κ. Χατζάκη Μαρία,η Οικιακή Βοηθός κ. Γιάννα Μυλωνάκη, η εκπρόσωπος των ατόμων Γ΄ ηλικίας κ. Ιωάννα Χαβάκη , προκειμένου να παραδώσουν στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Θωμά Χαριτάκη, καθώς και στον πρόεδρο του Κ.Π κ. Κων/νο Παπαντωνάκη τα δώρα που ετοίμασαν για τις ωφελούμενες οικογένειες.

Ο κ. Χαριτάκης, ευχαριστώντας εργαζομένους, τα μέλη του Κ.Α.Π.Η τους παιδαγωγούς και τους μικρά παιδιά για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν, τόνισε ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου, θα μεριμνήσει και φέτος για τις ευπαθείς ομάδες και τους οικονομικά αδύναμους, αναπτύσσοντας δράσεις, ώστε να γίνουν οι ημέρες αυτές, όσο το δυνατόν πιο ζεστές και ενεργητικές για τους συνανθρώπους που δοκιμάζονται καθημερινά.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.